PÅ STRANDA: En rekke kvinner misunner Eva Longorias veldreide kropp. Her koser hun seg på gerie i Marbella i Spania. Foto: Splash News
PÅ STRANDA: En rekke kvinner misunner Eva Longorias veldreide kropp. Her koser hun seg på gerie i Marbella i Spania. Foto: Splash NewsVis mer

- Jeg vil ha min 20 år gamle kropp tilbake

«Frustrerte fruer»-stjernen Eva Longoria savner bare en ting etter at hun rundet 40.

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Eva Longoria (40) er svært fornøyd med livet om dagen. Hun har en velykket karriere, en kjekk kjæreste og elsker visdommen alderen bringer med seg.

Likevel er det en ting skuespilleren, som vant skjønnhetskonkurransen «Miss Corpus Christi» som 23-åring i Texas, savner fra sine unge år.

- Jeg elsker 40-årene, men jeg vil ha min 20 år gamle kropp tilbake, forteller hun til Daily Mail Australia, ifølge Contactmusic.com.

- Når man blir eldre så setter man pris på hvert øyeblikk. Jeg elsker 40-årene mye mer enn 20-årene. Jeg verdsetter alt mer nå. Man er på en måte bare glad for å være i live. Jeg klarte det!

Saken fortsetter under bildene.

STRANDLØVE: Longoria holder seg svært godt, men selv er hun ikke helt fornøyd.  Foto: Splash News
STRANDLØVE: Longoria holder seg svært godt, men selv er hun ikke helt fornøyd. Foto: Splash News Vis mer

HOPPENDE GLADE: Eva og en venninne viser hvor glade de er i sol og sommer mens de ferierer på en yatch. Foto: Xposure
HOPPENDE GLADE: Eva og en venninne viser hvor glade de er i sol og sommer mens de ferierer på en yatch. Foto: Xposure Vis mer

Bryllup - ingen hast

Den tidligere «Frustrerte fruer»-stjernen, som har vært sammen med den mexicanske forretningsmannen Jose Baston (45) siden 2013, åpner seg også om kjærligheten, samt alt fokuset på hennes vakre ytre.

- Jeg er ordentlig forelsket. Hvert øyeblikk vi får tilbringe sammen er en velsignelse. Folk vil vite hva som er hemmeligheten til å se bra ut, men det finnes ingen. Jeg er forelsket, og det har mye å si. Jeg tar godt vare på meg selv, jeg spiser sunt og jeg trener, men det finnes ingen hemmelighet, hevder hun, ifølge nettstedet.

I 2010 søkte Longoria om skilsmisse fra basketball-proffen Tony Parker (33) etter at hun hadde funnet hundrevis av teksmeldinger fra en annen kvinne på telefonen hans.

Fra 2002 til 2004 var hun også gift med «General Hospital»-stjernen Tyler Christopher (42), og etter to havarerte ekteskap har Eva ingen hastverk med å gifte seg igjen.

- Jeg er så heldig at jeg får bruke en rekke vakre kjoler og ta del i store eventer, så et bryllup er på en måte bare et annet slag av dette. Det ville føles som å jobbe. Bursdagen min var mer eller mindre som et bryllup.

STORMFORELSKET: Eva Longorias kjæreste Jose Antonio Bason får henne til å stråle. Her kommer de hånd i hånd fra en fest i New York i fjor høst.  Foto: Santi/Splash News/ All Over Press
STORMFORELSKET: Eva Longorias kjæreste Jose Antonio Bason får henne til å stråle. Her kommer de hånd i hånd fra en fest i New York i fjor høst. Foto: Santi/Splash News/ All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Her tar Eva Longoria en «selfie» mens hun kjører

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.