- Jeg vil ha livet mitt tilbake

TV-stjernen nekter fortsatt å snakke med forloveden som hun forlot på kirketrappen...

<strong>HJERTESORG:</strong> Jessie Wallace har ifølge venner hatt «to uker fra helvete» etter at hun oppdaget at forloveden hadde sendt et lettkledd bilde av henne til sin eks-kjæreste. Foto: All Over Press
HJERTESORG: Jessie Wallace har ifølge venner hatt «to uker fra helvete» etter at hun oppdaget at forloveden hadde sendt et lettkledd bilde av henne til sin eks-kjæreste. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske TV-stjernen Jesse Wallace (39) har hatt to mareritt-uker etter at hun dumpet sin folovede Vincent Morse samme dag som de skulle gifte seg.

Men nå gjør skuespilleren - som er best kjent for sin mangeårige rolle i TV-serien «Eastenders» - alt for å legge den vonde tiden bak seg fortest mulig.

 Jessie så ifølge The Sun rødt da hun oppdaget at Morse hadde sendt et lettkledd bilde av henne til sin eks-kjæreste, og spurt om hun ville bli med dem i ektesengen.

Til tross for at Vincent har vært på TV for å be om unnskyldning offentlig, har Jessie nektet å tilgi ham, og tok heller med sin datter til Kreta på det som skulle vært hennes bryllupsreise.

Men mandag overrasket Jessie sine kolleger ved å møte på jobb på «Eastenders»-settet, samtidig som hun erklærte at hun ikke vil ha noen pause for å komme over det vonde bruddet.

- Jeg vil bare ha livet mitt tilbake, skal hun ha fortalt kollegene ifølge The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dumpet forloveden på bryllupsdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer