- Jeg vil ha hatsex med ham

Courtney Love vil straffe John Mayer med sex.

SLADRER IKKE PÅ EKSENE- Jeg har sagt mye dumt om mange ting, men når det gjelder ekskjærestene mine har jeg holdt meg diskret, sier Courtney Love. Foto: STELLA PICTURES
SLADRER IKKE PÅ EKSENE- Jeg har sagt mye dumt om mange ting, men når det gjelder ekskjærestene mine har jeg holdt meg diskret, sier Courtney Love. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO Rockeartisten John Mayer (32) er kjent som en av Hollywoods største rundbrennere, og har datet skjønnheter som Jennifer Aniston og Lindsay Lohan, men i et intervju med bladet Playboy avslører han at ingen av dem kan måle seg med popstjernen Jessica Simpson (29) under dyna.
 
- Den jenta er som kokain for meg. Seksuelt var det helt vilt, det er alt jeg vil si. Hun er som napalm, seksuell napalm, sa Mayer.

Mayer datet Simpson i ni måneder i 2006 og 2007, og ble også sett sammen med henne etter at Jessicas forhold til NFL-spilleren Tony Romo tok slutt i juli.

Vil ha hatsex
De ekstreme uttalelsene har skapt mye oppstyr, og rockesangeren Courtney Love (45) er ikke nådig mot Mayer.

- Har du noensinne tenkt at det går an å straffe noen med sex, bare for å sette ham på plass, skriver Love på Twitter.

Courtney Love erkjenner at hun selv har vært en engel når det gjelder uttalelser om sine ekser.

- Jeg har sagt mye dumt om mange ting, men når det gjelder ekskjærestene mine har jeg holdt meg diskret, twitrer hun.

Samtidig som hun sier at hun kunne tenke seg sex med John Mayer understreker hun at hun ikke er interessert i ham på andre måter. Det eneste hun vil er å ha hatsex med musikeren og avslutte det hele med et slag i ansiktet.

- Han er en bedre gitarist enn meg, men ikke bedre i sengen, skriver Love.
 
Planlegger hevn
Jessica Simpson har selv ikke kommentert avsløringene direkte, men venner av stjernen hevder hun er forbannet på Mayer.

- Jessica ble sjokkert. Hun ble virkelig forbannet først da hun hørte om det, så leste hun hele intervjuet, og det første hun sa var 'Jeg er iritert over at John kunne synke så lavt', sa en venn av blondinen til OK! Magazine.

Ifølge magasinet Life & Style kommer Jessica til å sørge for at ekskjæresten får den hevnen han fortjener....

- Hun synes han har blitt helt gal. Hun kommer til å gjøre mange intervjuer i forbindelse med sin nye serie "The Price of Beauty", og hun vet hva hun skal fortelle når hun blir spurt om John igjen.
Dersom noen spør henne om det, kommer hun til å svare. Det er i hvert fall hevnplanen hennes, sier en kilde til magasinet.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901! 

LES OGSÅ: Startet slåsskamp


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer