Khloé Kardashian:

- Jeg vil ha fred i livet mitt

Mye tyder på at realitystjernen har tilgitt både ekskjæresten og Jordyn Woods.

VAR UTRO: Trekantdramaet mellom Jordyn Woods, Tristan Thompson og Khloé Kardashian kan nå se ut til å være et tilbakelagt kapittel. Foto: NTB Scanpix
VAR UTRO: Trekantdramaet mellom Jordyn Woods, Tristan Thompson og Khloé Kardashian kan nå se ut til å være et tilbakelagt kapittel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kveld delte realitystjernen Khloé Kardashian (35) to innlegg på Instagrams historiefunksjon, som det siste døgnet har skapt mye blest i den internasjonale kjendispressen.

Der skriver nemlig Khloé at «hat er tungt», og at hun derfor har tatt et valg om å tilgi både ekskjæresten Tristan Thompson (28) og Jordyn Woods (22), etter at de skal ha delt et kyss på en privat fest i februar.

SLÅR TILBAKE: Khloé Kardashian svarer på kritikken hun har fått for hvordan hun behandler eksen Tristan Thompson og Jordyn Woods. Foto: NTB Scanpix
SLÅR TILBAKE: Khloé Kardashian svarer på kritikken hun har fått for hvordan hun behandler eksen Tristan Thompson og Jordyn Woods. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det skriver Mirror.

- Jeg er lei av det

Khloés nylige uttalelser kommer etter at flere har reagert på hvordan hun har forholdt seg til eksen i familiens realityserie, «Keeping Up With the Kardashians». Flere mener at 35-åringen er for tilgivende overfor Tristan, og ikke for Jordyn.

FØR DRAMAET: Før Jordyn Woods var utro med Khloe Kardashians kjæreste, ble hun hyllet av sistnevnte. Vis mer

- Jeg ser mange kommentarer om forrige ukes «Keeping Up With the Kardashians». Jeg hater å snakke om dette, for jeg er sikker på at alle er lei av det - det er jeg også, men jeg er frustrert over at noen prøver å skape en greie ut av ingenting, skriver realitystjernen på Instagram.

Videre skriver hun at hun ikke har noen negative følelser mot noen, og at dette er noe hun virkelig mener.

- (...) Personlig vil jeg ikke gå rundt med et hjerte fylt av hat. Jeg vil ha fred i livet mitt. Å holde fast ved hat vil bare skade meg til slutt.

Realitystjernen runder av med å skrive at hun skulle alle kunne være mer sympatiske, og forteller at hun har brukt det siste året på å finne «indre fred» etter utroskapssaken.

- Meldingen er til Jordyn

Innlegg nummer to er det flest kanskje har bitt seg merke i - da det er der hun skriver at hun viste til Jordyn i det første innlegget hun la ut på Instagrams historiefunksjon.

Hun skriver at hun valgte å legge ut det første innlegget fordi hun har lagt merke til at flere påpeker at hun ikke har den samme «energien» med Jordyn som hun nå har med Tristan.

FRYST UT: Jordyn Woods var en sentral skikkelse rundt Kardashian/Jenner-klanen i mange år. Etter kysset med Tristan har hun ikke lenger kontakt med dem. Foto: NTB Scanpix
FRYST UT: Jordyn Woods var en sentral skikkelse rundt Kardashian/Jenner-klanen i mange år. Etter kysset med Tristan har hun ikke lenger kontakt med dem. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Meldingen er til Jodyn. Den er til alle andre som har såret meg. Av en eller annen grunn antar alle at jeg snakker om Tristan. Meldingen går til ALLE involvert i situasjoner som har såret meg, skriver Khloé, før hun legger til at hun har gått videre og ønsker alle hell og lykke.

Khloé og Tristan gikk fra hverandre etter at han brøt tilliten hennes tidligere i år, og de har siden jobbet sammen for å gi datteren True (1) en så god oppvekst som mulig med tanke på at de to ikke er sammen.

Fikk hard medfart

Det var alså i februar at Tristan og Jordyn møttes på en privat fest - som utviklet seg til at førstnevnte ga et avskjedskyss til Jordyn, som for øvrig var bestevenninnen til Khloés søster, Kylie Jenner (22) den gang.

Det var Jordyn selv som fortalte om kysset i en episode av Jada Pinkett Smiths (48) Facebook-show, Red «Table Talk» - etter lang tid med rykter. Da ønsket hun å fortelle sin side av hele dramaet.

Hun understreket blant annet at de to ikke hadde sex, og fortalte at det var Tristan som tok initiativet til et avskjedskyss da hun skulle dra hjem.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

I ettertid fikk hun hard medfart, og blant andre Khloé raste.

«Hvorfor lyver du? Hvis du skal prøve å redde deg selv ved å gå ut med dette offentlig, framfor å ringe meg og be om unnskyldning først, kan du i det minste være ærlig. Forresten, det er du som er grunnen til at familien min er ødelagt», skrev 35-åringen i et innlegg på Twitter da «Red Table Talk» ble publisert.

Dagen etter bestemte hun seg derimot for å ta tilbake tiraden, ved å heller legge skylden på ekskjæresten, Tristan Thompson.

«Det som har vært vanskeligere og mer smertefullt, er det å bli såret av noen som står meg nær. En som jeg elsker og behandler som en lillesøster. Men Jordyn skal ikke ha skylda for bruddet vårt. Dette var Tristans feil», skrev hun på Twitter.

Nå skal Khloé altså ha lagt det hele bak seg, og ser heller fremover.

UTROSKAPSSKANDALEN: Jordyn Woods tar hun bladet fra munnen om utroskapsskandalen. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Dater 16 år yngre modell etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer