Chrissy Teigen:

- Jeg vil ha flere barn

Gravide Chrissy Teigen planlegger allerede flere barn.

BABYGAL: Chrissy Teigen får ikke nok av barn. Allerede før hun har født sitt andre barn, planlegger hun å bli gravid igjen. Foto: NTB Scanpix
BABYGAL: Chrissy Teigen får ikke nok av barn. Allerede før hun har født sitt andre barn, planlegger hun å bli gravid igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): I november kom den gledelige nyheten om at den norskættede modellen Chrissy Teigen (32) og musikeren John Legend (39) venter sitt andre barn sammen.

Fra før av har duoen datteren Luna (1), og i et nylig intervju med US Weekly uttrykker 32-åringen et ønske om enda flere barn.

- Jeg tror jeg vil ha enda et barn etter dette barnet - og så kan jeg komme i form, fortalte Chrissy, som i disse dager er forsidepike for bladet Sports Illustrated.

- Jeg er ikke veldig fokusert på trening nå, legger hun til.

32-åringen, som ikke har født enda, forteller at hun vurderer å bli gravid igjen så fort hun har født barnet som nå ligger i magen.

- Jeg vil bare ha masse barn, men samtidig så vil jeg virkelig leve og gjøre andre ting i 30-årene mine, og ikke bare være gravid, sier hun.

STRÅLER: Chrissy Teigen strålte i New Yorks gater tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix.
STRÅLER: Chrissy Teigen strålte i New Yorks gater tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Vil ha en stor familie

Tidligere har Chrissy uttrykt et ønske om en stor familie.

I et intervju med Self Magazine i fjor kunne hun avsløre at hun har planer om enda flere barn i fremtiden.

- Jeg tror jeg kommer til å være gravid i ett strekk gjennom 30-årene mine. Jeg har alltid sett for meg at alle er samlet rundt spisebordet i høytider og en gang i uken ellers, fortalte hun til Self magazine, ifølge E! News.

- Det vil knuse hjertet mitt hvis ikke det kommer til å skje, men forhåpentligvis vil det gjøre det. Vi har noen flere embryoer på vent.

Møtt kritikk

Teigen har møtt kraftig kritikk for sine uttalelser om nettopp graviditet og svangerskap i media. Ikke grunnet sin åpenhet rundt vanskelighetene med å få barn, men for å velge barnets kjønn på forhånd.

Flere Twitter-brukere har blant annet beskyldt henne for å tukle for mye med skaperverket.

Også i denne omgang har paret valgt å gå for samme metode, som for øvrig er ulovlig i Norge. Da Chrissy fortalte at hun og John planla å få et barn til, var hun ikke i tvil om hvilket kjønn deres neste barn skulle ha.

- Herregud, en gutt er neste ut, det kan jeg forsikre deg om, fortalte hun til ET Online den gang.

Kjønnet bekreftet hun også på Instagram i januar:​

mama and her baby boy

Et innlegg delt av chrissy teigen (@chrissyteigen)

Beholdt sitt eget navn

Chrissy Teigen og John Legend regnes for å ha et av Hollywoods mest stabile forhold.

Etter å ha vært kjærester i seks år, tok duoen steget videre og giftet seg i en romantisk seremoni ved Comosjøen i Italia i 2013.

Tradisjonelt sett har mange kvinner valgt å ta mannens etternavn ved ekteskap - men det gjorde ikke Chrissy da hun ga sitt ja til John.

Nylig skapte hun overskrifter da nettopp dette ble et tema på sosiale medier tidligere denne måneden. Da kastet 32-åringen seg på bølgen.

«Jeg vil høre årsaken til at kvinner ikke ønsker å ta mannens etternavn», lød det originale Twitter-innlegget, hvorpå Teigen svarer:

«Ektemannen min tok ikke engang sitt eget etternavn?».​

- Kallenavn

Teigen refererte altså til det faktum at navnet John Legend ikke ble gitt til ektemannen ved fødselen, men at Legend i virkeligheten er et artistnavn.

John Legend ble nemlig født John Roger Stephens, noe som også forklarer hvorfor deres snart to år gamle datter heter Luna Stephens.

LES OGSÅ: Kim slår tilbake mot bildekritikk