- Jeg vil ha flere barn

«Machete»-stjernen vil gi sin lille datter en bror eller en søster å leke med...

NYTER MAMMAROLLEN: Jessica Alba har trappet ned på skuespillerkarrieren for å ta seg av sin vesle datter. Nå vil hun ha flere barn. Foto: All Over Press
NYTER MAMMAROLLEN: Jessica Alba har trappet ned på skuespillerkarrieren for å ta seg av sin vesle datter. Nå vil hun ha flere barn. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Jessica Alba (29) avslører at hun ønsker flere barn, sammen med sin ektemann Cash Warren. Helst i nærmeste fremtid, ifølge ContactMusic.


29-åringen, som fra før har datteren Honor Marie (2), gleder seg til å gi sin lille datter et søsken å leke med.

- Honor er så vakker, og jeg er så beæret over å få være en del av livet hennes. Hun er min størte prioritet akkurat nå. Jeg vil gi henne det beste livet hun kan få. Før hun ble født, var jeg totalt fokusert på min karriere, men nå fokuserer jeg mer på å få en fantastisk familie. Jeg vil ha flere barn, sier Alba til ContactMusic.

«Machete»-stjernen forteller at det å få barn, har ført til at hun og Cash - som hun giftet seg med i 2008 - står hverandre nærmere enn noensinne.

- Det beste ved å være gift, og å ha en familie, er å alltid vite at du kan dele alt med noen andre. Og at dere alltid vil være en del av hverandres liv. Cash og jeg har insett det, og sammen med vår datter, ønsker vi å få et vindunderlig liv, sier hun til Look.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Brystene mine er saggete og jeg har cellulitter