- Jeg vil ha flere barn

«Transformers»-stjernen Megan Fox fikk sitt første barn i fjor, men ønsker seg allerede et til.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller og modell Megan Fox (26) og ektemannen Brian Austin Green (39) ble foreldre for første gang, da lille Noah Shannon Green så dagens lys 27. september.

- Vi er heldige og har hatt noen rolige uker hjemme allerede, og jeg ønsker nå å fortelle om fødselen selv før andre gjør det. Han er frisk, glad og perfekt, skrev Fox på sin Facebook-side etter at Noah ble født.

Nå, litt over fire måneder senere, forteller Megan at hun ønsker seg flere barn.

Til U.S News innrømmer filmstjernen at hun er så forelsket i sin lille baby Noah, at til og med ektemannen blir litt sjalu.

- Jeg er glad for at jeg har fått muligheten til å bli en mor. Jeg ble overveldet av følelsene jeg fikk da jeg fødte han, og Brian er sjalu fordi jeg elsker han så høyt.

26-åringen selv, som hittil har vernet sønnen mot sladrepressen, forteller videre at hun ønsker seg flere barn.

- Jeg ønsker meg flere barn. Jeg er så sliten og vet ikke om kroppen min hadde taklet et barn til akkurat nå, men skjer det så skjer det. Mannen min ønsker seg gjerne en liten jente.

LES OGSÅ: - Jeg overvurderte meg selv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer