GLEDER SEG TIL Å BLI MAMMA: Kim Kardashian føler det er på tide å bli mor snart, ettersom hun ønsker seg en stor familie. Foto: All Over Press
GLEDER SEG TIL Å BLI MAMMA: Kim Kardashian føler det er på tide å bli mor snart, ettersom hun ønsker seg en stor familie. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg vil ha fire barn

Realitystjernen er verpesyk...

SEHER.NO: Kim Kardashian (29) har følt seg verpesyk siden hennes søster Kourtney Kardashian (30) ble mor til sønnen Mason i desember.

- Mason er helt enkelt den søteste babyen i hele verden. Det har fått meg til å ville ha barn selv. Jeg vil definitivt ha barn innen de neste fire årene. Med tanke på at jeg vil ha fire barn, så burde jeg sette i gang snart, sier Kim til Now. 

Kim kommer selv fra en stor familie, og ønsker også dette for sine barn.

Hun planlegger å forsette tradisjonen i familien, og vil at alle hennes fremtidige døtre skal ha navn som begynner med bokstaven K.

- Mamma ville at alle vi jentene skulle ha lik forbokstav i navnene våre. Så da hun kalte den første søsteren min for Kourtney, så forsatte hun bare trenden, forteller hun. 

Men om det blir gutter, så vil Kardashian at de skal få farens bokstav. 

Det er ingen tvil om at Kim drømte om å blir mor til Cyrus, Curt, Cruz, og Cory Ronaldo, etter å ha datet fotballspilleren Christiano Ronaldo (25) i Spania forrige måned, skriver Now. Men dessverre for Kim har Real Madrid-stjernen dumpet henne til fordel for en russisk modell.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Slik holder hun seg slank