PLANLEGGER BRYLLUP: Vadim Demidov og Christina Vukicevic forlovet seg i fjor sommer, og Christina gleder seg til å stå brud. Foto: Andreas Fadum
PLANLEGGER BRYLLUP: Vadim Demidov og Christina Vukicevic forlovet seg i fjor sommer, og Christina gleder seg til å stå brud. Foto: Andreas FadumVis mer

- Jeg vil ha et stort, stort bryllup

Christina Vukicevic åpner seg om forholdet til Vadim Demidov og deler tanker om den store dagen.

SEOGHØR.NO: I desember 2011 kom nyheten om at friidrettsstjernen Christina Vukicevic (25) og fotballproffen Vadim Demidov (26) var blitt et par.

Vukicevic har siden sagt at hun er lykkeligere enn noen gang sammen med Demidov, og i november bekreftet paret at de hadde forlovet seg.

I et intervju med juni-utgaven av Det Nye åpner Christina seg om forholdet og frieriet.

- Det var en fantastisk opplevelse. Jeg tror de fleste jenter drømmer om et sånt øyeblikk, og jeg nyter å være forlovet. Men jeg er veldig glad for at det bare var oss to der, for det var en opplevelse jeg vil ha for meg selv, forteller hun til bladet, ifølge VG.

De to turtelduene skal ennå ikke ha satt noen bryllupsdato, men Christina har likevel begynt å planlegge litt.

- Jeg vil ha et stort, stort bryllup med masse venner og familie. Jeg har ikke følt meg så veldig jentete før jeg traff Vadim, jeg har for eksempel aldri sett for meg hva slags kjole jeg vil gifte meg i. Etter jeg traff ham har jeg blitt så emosjonell også, jeg driver og gråter for ting og sånn. Tidligere var jeg jo helt steinansikt. Men det føles egentlig bra det, å gråte og få ut ting, sier hun, ifølge avisa.