- Jeg vil ha et harem av kvinner

Den skilte «Pop Ya Collar»-stjernen har ingen planer om å gifte seg igjen...

VIL HA ET HAREM AV KVINNER: Sangstjernen Usher... Foto: Stella Pictures
VIL HA ET HAREM AV KVINNER: Sangstjernen Usher... Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  «Pop Ya Collar»-stjernen Usher innrømmer at han ønsker seg et harem av frisinnede kvinner - akkurat som Hugh Hefner.

Sangeren, som skilte seg fra kona Temeka Foster i fjor, har ingen planer om å gifte seg igjen. I stedet vil han ha selskap av frisinnede kvinner.

- Ekteskap fungerer ikke for meg, jeg har ingen hast med å gifte meg igjen. Kanskje jeg kan finne noen kvinner som er frisinnede... Bare se på hvordan Hugh Hefner gjør det, med et harem av kvinner, sier han til Playboy.

32-åringen søkte om skilsmisse fra Tameka - som han har to barn sammen med - i fjor. Da hevdet han at paret hadde levd separert i flere månender allerede.

Selv om han synes samlivsbruddet var smertefult, så hevder han at hans musikkarriere nå har fått et løft, ettersom alle ønsker å se et vrak.

- Bruddet har gjort meg mer populær, siden folk er så opptatte av skandaler. Og alle elsker jo et vrak, bare se på Lindsay Lohan. Alle forsøker å finne ut hva som skjer videre med henne. Det er det samme som skjer med meg nå, sier Usher.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Nå er Usher endelig skiltMer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer