Pete Davidson:

- Jeg vil ha et barn

Pete Davidson gjør seg klar for foreldrerollen.

PAR: Pete Davidson og Kim Kardashian har datet siden høsten 2021. Foto: Doug Peters/Pa Photos/NTB
PAR: Pete Davidson og Kim Kardashian har datet siden høsten 2021. Foto: Doug Peters/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert

Realitystjernen Kim Kardashian (41) og komiker Pete Davidson (28) har vekket stor interesse siden de ble et par høsten 2021.

Kardashian har fire barn fra sitt tidligere ekteskap med rapperen Kanye West (44), og nå røper Davidson at han ikke kan vente med å få barn.

- Min favoritting noen sinne, som jeg ennå ikke har oppnådd er at jeg vil ha et barn. Det er drømmen min, røper komikeren til Kevin Hart under en førpremiere, ifølge US Weekly.

Komikeren beskriver seg selv som en familiemann, og forklarer videre at han nå fokuserer på å bli klar for foreldrerollen.

NY SESONG: I den nye sesongen av The Kardashians debuterer Pete Davidson. Video: Hulu, E-Entertainment og Instagram. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

- Det er det jeg forbereder meg på nå, bare prøver å være en bra mann, utvikle meg og bli bedre slik at når det skjer vil det være lettere, sa han ifølge nettstedet.

En kilde skal tidligere ha fortalt US Weekly at Kardashian «elsker hvor flink han er med barna».

- Synes fire stykker er bra

Som nevnt har Kardashian fire barn, North (8), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (2) med sin tidligere ektemann, rapperen Kanye West.

I 2020 uttalte Kardashian at hun var imot ideen om flere barn.

- Jeg kunne hatt to til, men jeg synes bare ikke at jeg burde, fortalte hun i podcasten «All's Fair» da, ifølge Us Weekly.

PRIVATFLY: Kim Kardashian viser frem det nye privatflyet sitt til en svimlende sum på «The Kardashian». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

- Jeg kan bare ikke ha flere, fordi jeg gjerne vil gå på skole og jeg har en rekke ting jeg ønsker å gjøre. Jeg måtte ha gått gjennom assistert befruktning igjen. Og jeg fyller snart 40. Jeg har ikke lyst til å være en gammel mor. Jeg synes fire stykker er bra.

Vært gift tre ganger

Før det nesten syv år lange ekteskapet med rapperen tok slutt i starten av 2021 har realitystjernen vært gift to ganger. Fra 2000 til 2004 var hun gift med musikkprodusenten Damon Thomas (51), og fra 2011 til 2013 med tidligere basketballspiller Kris Humphries (37).

«THE KARDASHIANS»: Da Kendall Jenner skulle lage mat, gjorde hun noe som har fått seerne til å reagere. Video: Disney+ / Rød Løper. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

Nå har hun og Davidson datet i underkant av et år, og i mai åpnet den forelskede 41-åringen om hva hun tenker rundt det å gifte seg igjen.

- Jeg tror på kjærligheten, forteller hun i et nylig klipp fra realityserien The Kardashians, ifølge E! News, og legger til:

- Derfor er det forhåpentligvis kun ett bryllup til for meg. Alle gode ting er fire.

LES OGSÅ: Om Kanye: - Behandlet meg som dritt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer