- Jeg vil ha en søkkrik type

Paradise-nykommeren Jeanette Alexandra vil bruke realityserien som kontaktannonse.

NOEN SINGLE MENN DER UTE?: - Jeg håper at Paradise Hotel kan fungere som en kontaktannonse, sier nykommeren Jeanette Alexandra Sundt til Seher.no. Foto: TV3
NOEN SINGLE MENN DER UTE?: - Jeg håper at Paradise Hotel kan fungere som en kontaktannonse, sier nykommeren Jeanette Alexandra Sundt til Seher.no. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO:  Kristiansands-jenta Jeanette Alexandra Sundt (26) gikk offensivt ut med å si at hun håpet å få «skjenket og utnyttet» den fire år yngre «Paradise Hotel»-deltakeren Emil Løvstad.

Men til Seher.no innrømmer Jeanette at den frekke flørtingen var et spill for galleriet, for å skape litt liv rundt innsjekkingen på realityhotellet.

- Jeg var vel ikke helt meg selv, og husker ikke alt jeg sa. Men jeg bestemte meg for å overdrive og lirte nok av meg mye piss, sier hun til Seher.no.

Jeanette sier hun ikke kan avsløre om hun fant tonen med noen av de mannlige Paradise-kollegene i løpet av sin tid på hotellet, men sier at hun fortsatt er singel.

- Du kan skrive at jeg er singel og søkende. Jeg håper at Paradise vil fungere som en kontaktannonse for meg. Egentlig har jeg kun tre viktige krav til en drømmetype: Han må være singel, sarkastisk og søkkrik, sier hun og ler til Seher.no.


Jeanette Alexandra hevder hun måtte endre på personligheten for å prøve å gli inn i miljøet på skandale-hotellet.

- De som kjenner meg godt vet at jeg egentlig er en rolig sjel, men jeg er ikke redd for å dra på. Jeg pleier imidlertid ikke å snakke så mye om sex som jeg gjorde der inne. Men guttene var jo ikke interessert i så mye annet.

Paradise-nykommeren synes imidlertid ikke det var noen ulempe å sjekke inn så sent i realityserien.

- Jeg var ikke først og fremst med for å vinne penger, men for å se hvordan det er å være med i en realityserie.

- Når jeg ser på hvordan noen av de som har vært med lenge, har blitt fremstilt, så er jeg glad for at seerne ikke har fått det samme forholdet til meg ennå. Men jeg vet jo at produsentene kan få også meg til å fremstå som de vil, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Det føles som om å bli sagd i to