STILLER KRAV: - Jeg vil ha en spirituell mann, forteller popskjønnheten til Extra, ifølge Contactmusic. Foto: All Over Press
STILLER KRAV: - Jeg vil ha en spirituell mann, forteller popskjønnheten til Extra, ifølge Contactmusic. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg vil ha en smart mann

Etter prøving og feiling, har postjernen nå satt krav til sin framtidige mann.

SEHER.NO: Popstjernen Jessica Simpson (29) har lenge holdt seg unna menn, etter at hun ble dumpet av NFL-stjernen Tony Romo (29) dagen før bursdagen sin i juli.

Nå kan det imidlertid virke som om "I think I am in love with you"-sangerinnen har begynt å date igjen, og i forrige uke gikk ryktene om at hun var observert på hemmelige date i med skuespiller-kjekkasen Gerard Butler(39).

Skal vi tro Jessica selv - som tidligere har vært gift med popsangeren Nick Lachey - har hun nå endelig funnet ut hva hun trenger i et forhold.
 
- Jeg vil ikke kjede meg. Jeg kjeder meg ganske fort, så jeg elsker smarte menn... folk som kan holde meg interessert, forteller hun til Extra, ifølge Contactmusic.

29-åringen er for tiden opptatt med innspillingen av sitt nyeTV-show "The Pride of Beauty", og hevder at det er serien som har fått henne til å innse hva hun egentlig trenger i livet.

Jessica sier også at hun synes det er viktig å kunne bli inspirert av sin nye kjæreste.

- Jeg vil ha en spirituell mann, noen som alltid kommer til å inspirere meg. Jeg elsker kunstneriske menn, noen som virkelig forstår kunsten sin. Jeg liker selvsikre menn.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!


LES OGSÅ: Nå får du se mer av Jessica

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.