- Jeg vil ha en guttejente

Ønsker seg en datter som minner om Angelina Jolie og Brad Pitts datter Shiloh...

ØNSKER SEG EN JENTE: Fra før har Kendra Wilkinson og ektemannen Hank Baskett, sønnen Hank Baskett IV. Nå ønsker paret seg en liten jente... Foto: All Over Press
ØNSKER SEG EN JENTE: Fra før har Kendra Wilkinson og ektemannen Hank Baskett, sønnen Hank Baskett IV. Nå ønsker paret seg en liten jente... Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere Playboy-modellen Kendra Wilkonson har sønnen Hank Baskett IV (10 mnd.) sammen med den amerikanske fotballspilleren Hank Baskett. Men nå håper Wilkinson på en liten jente.

Kendra vil ha en jente som minner om Angelina Jolie og Brad Pitts datter Shiloh (4) - som idoliserer sine brødres klesstil.

- Vi gleder oss til å få barn nummer to. Hun kommer til å bli som Shiloh, en skikkelig guttejente. Hun kommer til å leke ute, og rulle seg i gjørma, sier Wilkinson til People.

Men TV-stjernens kjæreste, Hank, er ikke enig.

- Hank vil ha en liten prinsesse. Han sier, «Hun kommer til å bli pappas lille prinsesse».


25-åringen legger til at det å være mor er det eneste hun noen gang har vært stolt over å være.

- Dette har vært den eneste tiden i hele mitt liv, hvor jeg kan se meg selv i speilet og være stolt. Jeg er skikkelig stolt av meg selv, fordi jeg tar meg tid til å være en god mor. Det er veldig tidskrevende å være mor. Når jeg lager frokost til Hank, så tenker jeg allerede på lunsj. Og når jeg gir han lunsj, så tenker jeg allerede på middagen hans. Jeg gjør alt for ham, og jeg elsker ham. Hva levde jeg for før? Å drikke? Nei, takk, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Kurvene mine sjokkerte meg