BLE ONKEL: Derek Hough ble forrige uke onkel. Bildene av nevøen skal ha fått Cheryl til å ønske seg barn. Foto: All Over Press
BLE ONKEL: Derek Hough ble forrige uke onkel. Bildene av nevøen skal ha fått Cheryl til å ønske seg barn. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg vil ha en baby

Cheryl Cole skal være klar til å bli mamma.

SEHER.NO: Søsteren til Derek Hough, Cheryl Coles (27) kjæreste, ble nylig mamma til en liten gutt. Det skal ha fått Cheryl til å ønske seg barn, skriver The Sun.

Hough har ifølge avisen sendt Cheryl bilder av sin nye nevø, lille Quaid Robert Wise, og Cheryl skal ha svart med å sende store mengder med gaver til familien som bor i Toronto i Canada.

- Cheryl sendte en kurv full av gaver da Quaid ble født forrige uke. Hun sendte også Dereks søster et fantastisk brev med lykkeønskninger sammen med kurven, som inneholdt et badehåndkle for babyer, teddybjørner, dokker, en smekke og organiske badeprodukter, sier en venn av Derek til avisen.


Avisen skriver at det trolig ikke er lenge til vi får se Cheryl Cole gravid, dersom hun får det som hun ønsker, og skriver: «- Jeg ønsker meg en baby».

- Cheryl har blitt så betatt av bildene og har innrømmet til Derek at hun er klar for å bli mamma. Hun har ikke prøvd å holde det hemmelig. Samtidig har hun det ikke så veldig bra for tiden, og Derek prøver å oppmuntre henne.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nekter å stumpe røyken