PLANLEGGER BRYLLUP: Kaley Cuoco skal være stormforelsket i sin nye kjæreste Ryan Sweeting, og takket ja med en gang han spurte om hun ville dele resten av livet sammen med ham.  Foto: Getty Images/Getty Images/All Over Press
PLANLEGGER BRYLLUP: Kaley Cuoco skal være stormforelsket i sin nye kjæreste Ryan Sweeting, og takket ja med en gang han spurte om hun ville dele resten av livet sammen med ham. Foto: Getty Images/Getty Images/All Over PressVis mer

- Jeg vil ha en baby med en gang

«Big Bang Theory»-Kaley klarer knapt å vente på å bli mamma etter at hun møtte drømmemannen

SEOGHØR.NO: Det går raskt i svingene for «Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco (27).

I midten av juli ble det kjent at skuespilleren hadde gjort det slutt med «Supermann»-kjekkasen Henry Cavill (30) - etter knappe tre uker som par.

Deretter innledet Cuoco en ny romanse. Denne gangen til den profesjonelle tennis-stjernen Ryan Sweeting (26).

Nylig bekreftet blondinen at hun har forlovet seg med sin nye flørt, kun tre måneder etter at de begynte å date.

Men det stopper ikke der. Nå forteller Kaley at hun ønsker seg barn så fort som mulig.

POPULÆR: TV-serien «Big Bang Theory» har blitt en enorm suksess. I Norge sendes serien på TVNorge.
POPULÆR: TV-serien «Big Bang Theory» har blitt en enorm suksess. I Norge sendes serien på TVNorge. Vis mer

TV-stjernen var nylig på et veldedighetsarrangement til inntekt for Shane’s Inspiration i Los Angeles. Der skal Cuoco ha forelsket seg i en liten baby.

- Kaley klarte ikke å holde hendene vekk fra den lille babyen. Hun sa: «Å, jeg ønsker meg en slik en, og jeg ønsker meg det nå!», sier en kilde til Nation Enquirer ifølge Contactmusic.com.

- Kaley bryr seg ikke om hun blir gravid før hun og Ryan får giftet seg. Hun ville faktisk blitt glad hvi hun hadde blitt det. Det er fordi de planlegger ikke å gifte seg før om rundt et år, fortsetter kilden.

Kaley har tidligere innrømmet at den hurtige romansen med tennis-stjernen kan virke som galskap, men forteller at hun øyeblikkelig visste at Ryan var den rette.

- Jeg vet det virker litt rart, men det er det som fungerer for oss. Fra dag en har jeg visst det og det har vært magisk. Vi har alle de samme vennene, vi vokste opp med de samme menneskene, vi møtte hverandre bare aldri. Så jeg føler på en måte at jeg har kjent han hele live, sa Couco.

LES OGSÅ:  - Han overrasket meg da han fant frem ringen