- Jeg vil ha en aggressiv mann

Chloë Sevigny er på utkikk etter en «aggressiv tømrer» med ansiktshår.

VIL HA EN MASKULIN MANN: Chloë Sevigny drømmer om en maskulin mann, som er flink med hendene, og som kan bygge ting til henne. Foto: Stella Pictures
VIL HA EN MASKULIN MANN: Chloë Sevigny drømmer om en maskulin mann, som er flink med hendene, og som kan bygge ting til henne. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: TV-stjernen og moteikonet Chloë Sevigny (36) ser frem til neste år, da «Big Love» blir tatt av plakaten. Da får hun nemlig mer tid til å fokusere på sitt eget liv.

- Jeg vil finne noen jeg kan formere meg med. Hvis du finnes der ute, og passer til beskrivelsen, så ikke nøl med å ta kontakt. Jeg biter ikke. Vel, kanskje litt. Hvis du er heldig, sier Sevigny til Playboy Magazine.

36-åringen forklarer at hun er på utkikk etter en «aggressiv tømrer».
 
- Jeg vil ha en gutt som er maskulin, flink med hendene, og som kan bygge ting. Ansiktshår tenner meg. De fleste jeg er sammen med i New York er hippe, kunstnertyper. Men jeg liker sterkere, mer fysisk påtrengende menn - som en tømrer. Jeg liker gutter som drar meg i håret, som er aggressive, og som jeg kan være aggressiv mot tilbake.

Selv om «Big Love»-skuespilleren er singel, og klar for å møte noen, så er hun skuffet over guttas prestasjoner. 

- Jeg dater, men i det siste har jeg begynt å miste motet. Jeg har tekstet med flere gutter i et år, uten å en gang å gå på en date med dem. Her om dagen fikk jeg en melding fra en gutt, men det var ikke en sexy melding. Du burde gjøre meldingene mer spennende, i hvert fall hvis du forsøker å forføre meg. Når du ikke har sett meg på flere måneder, så holder det ikke å skrive «Hvordan var dagen din? Håper du har en nydelig dag». Det har dessverre ikke blitt så mye kyssing i det siste, sier hun.
 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: