ØNSKER HAM TILBAKE: Jordan er desperat etter å vinne ektemannen tilbake. Det kommer ikke til å skje, ifølge Peter André. Foto: Stella
ØNSKER HAM TILBAKE: Jordan er desperat etter å vinne ektemannen tilbake. Det kommer ikke til å skje, ifølge Peter André. Foto: StellaVis mer

- Jeg vil ha deg tilbake, Peter!

Jordan innrømmer å ha gjort sitt livs største feil.

SEHER.NO: Glamourmodellen Jordan (30) har den siste tiden kommet med sterke beskyldninger mot ektemannen Peter André (36) - som har tatt ut skilsmisse. I tillegg skiftet hun ut låsene og alarmkodene til hjemmet deres, mens Peter var utenlands.

Men nå legger Jordan alle kortene på bordet, og forteller om hvor desperat hun er for å vinne ham tilbake.

- Jeg vil ha deg tilbake, Peter, sier hun til News of the World.

- Jeg har gjort den største tabben i hele mitt liv, og ville tatt ham tilbake i morgen. Jeg dropper skilsmissen hvis han gir meg en ny sjanse.

Det hevdes at hun nektet ektemannen sex i over to år, i tillegg til å mobbe ham offentlig. Alt for å kontrollere ham. Det er først nå hun innser sine feil.

- Hadde jeg bare visst hvor fæl jeg har vært mot ham ville jeg stoppet. En skilsmisse er det siste jeg ønsker, jeg vil bare at vi skal være en familie igjen, sier hun.

Men de færreste tror det kommer til å skje. Senest denne helgen har Peter André uttalt at det ikke er en sjanse i havet for at han kommer til å ta henne tilbake.

- Pete vil alltid elske Kate, men han gikk ikke fra henne for å spille. Dette var ikke bare på grunn av hennes tur på byen kvelden før. Han forlot henne etter flere års frustrasjon, sier en venn av Peter til News of the World.

- Det var bare et spørsmål om når vi skulle skilles, sa Peter André selv til The Sun tidligere i uken.

Dermed kan det se ut til at Jordan - som er vant til å få det som hun vil - må se og finne seg en annen fremtid enn en sammen med Peter André.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Raser etter sex-nekt og mobbing