HJEM TIL MAMMA: Michael Jackson jr og Paris Katherine kan nå bli hovedpersonene i en lang drakamp mellom deres bestemor Katherine Jackson og deres mor Debbie Rowe. Foto: All Over Press
HJEM TIL MAMMA: Michael Jackson jr og Paris Katherine kan nå bli hovedpersonene i en lang drakamp mellom deres bestemor Katherine Jackson og deres mor Debbie Rowe. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg vil ha barna mine

Moren til Michael Jacksons barn krever omsorgsretten.

Publisert
SEHER.NO: Moren til Michael Jacksons to eldste barn, Debbie Rowe, varsler nå at hun vil kjempe for omsorgsretten til Michal Jackson jr (12) og Paris Katherine (11) - selv om Michael Jackson ønsket at de skulle bo hos sin bestemor.

I det som skal være hans ferskeste testamente ba Michael om at moren Katherine skulle ta seg av alle hans tre barn. Hvis hun ikke ville eller er i stand til det, var valget hans pop-divaen Diana Ross.

Men Rowe varsler nå at hun vil bestride Michaels siste vilje.

- Jeg vil ha barna mine, sa hun i et telefonintervju torsdag morgen, ifølge US Magazine.

Rowe sa i intervjuet at hun var villig til å ta DNA-prøve for å bevise at hun er barnas biologiske mor, og har nå bedt retten om et besøksforbud for å holde Michaels far Joe Jackson unna de små barna.

Katherine Jackson - som har fått midlertidig omsorgsrett for barna - har foreløpig ikke kommentert de siste utspillene.

I sin søknad til retten hevdet hun imidlertid at barna ikke har noen kontakt med sin biologiske mor, ifølge US Magazine.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Her er Jacksons siste øving

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer