TRAFIKKSKADD: Chris Medinas 29 år gamle forlovede Juliana bløe hardt skadd i en bilulykke i 2009. Dette bildet er tatt i mars i år. Foto: Scanpix / AP / Daily Herald / Tanit Jarusan
TRAFIKKSKADD: Chris Medinas 29 år gamle forlovede Juliana bløe hardt skadd i en bilulykke i 2009. Dette bildet er tatt i mars i år. Foto: Scanpix / AP / Daily Herald / Tanit Jarusan Vis mer

- Jeg vil ha barn med Juliana

Chris Medinas forlovede er hjerneskadd og sitter i rullestol.

Publisert
SEHER.NO: I 2009 var popstjernen Chris Medinas (28) forlovede i en tragisk ulykke. Men paret har ikke gitt opp drømmen om å bli foreldre.

- Juliana har et ønske om å bli mamma. Men siden hun ikke kan gå så bra ennå, vil jeg ikke gi henne et barn nå. Vi kan ikke stanse rehabiliteringen hennes i ni måneder, sier Chris Medina (28), albumaktuell med «What Are Words», til Se og Hør.

I 2009 ble forloveden Juliana Ramos (29) livstruende skadd i en bilulykke. I dag er hun hjerneskadd og avhengig av rullestol.

Vurderer adopsjon
- Det er fremdeles usikkert om Juliana er fysisk kapabel til å få barn. Jeg er redd for at hun ikke er i stand til å få barn. Hvis det er tilfelle vil vi vurdere adopsjon eller surrogat, opplyser den tidligere «American Idol»-deltakeren

Paret ble forlovet etter seks år sammen. Planen var å gifte seg i 2009, men på grunn av ulykken ble bryllupet utsatt.

Vil gifte seg
- Min drøm er å gifte meg med henne. Vi snakker om det. I løpet av to år vil vi bestemme oss om vi vil vente, eller gjennomføre bryllupet.

- Mange spår at vi ikke kommer til å ende opp sammen, på grunn Julianas situasjon. Men vi har vært sammen såpass lenge, at jeg må gi forholdet den respekten Juliana fortjener, fastslår en åpenhjertig Chris Medina.

Denne saken sto på trykk i Se og Hør Weekend 9. desember.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Camilla gifter seg til sommeren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer