PRISVINNER: Alanzinho mottok prisen for "Årets spiller" og har den siste tiden fått en spesiell plass i nordmenns hjerter. Nå håper han å etterhvert kunne spille fotball med det norske flagget på brystet. Foto: STELLA PICTURES
PRISVINNER: Alanzinho mottok prisen for "Årets spiller" og har den siste tiden fått en spesiell plass i nordmenns hjerter. Nå håper han å etterhvert kunne spille fotball med det norske flagget på brystet. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Jeg vil ha barn med Charlotte

Ønsker seg barn og norsk flagg på brystet.

SEHER.NO: Stabæks stjernespiller Alanzinho og hans flotte kjæreste Charlotte Lade (21) ønsker seg barn.

Nylig åpnet de sitt hjem for Se og Hør, og leserne fikk se bildene fra deres 95 kvadratmeters store leilighet på Bekkestua i Bærum kommune - og samtidig et innblikk i livet til de to turtelduene.

- Her trives vi veldig godt . Det er en flott leilighet med perfekt avstand til både trening og stadion. I tillegg er det nært Oslo, forteller det brasilianske fotballtalentet.

Alanzinho, eller Alan Carlos Gomes da Costa som han egentlig heter, har vært samboer med sin Charlotte i over ett år. Og de to innrømmer at de ikke er fremmed for en familieforøkelse en gang i framtiden - men ikke helt ennå.

- Jeg har lyst på en sønn, og jeg og Charlotte tuller med at vi skal få vår egen lille Carlos, smiler Alanzinho.

Men babyplanene er ikke noe det unge paret har hastverk med.

- Det blir nok ikke med det første, men etter hvert ønsker vi å stifte en familie.

Og Stabæk-stjernen, som nylig vant prisen for "Årets spiller" i Tippeligaen, scorer mange poeng på hjemmebane.

- Han smiler alltid. Det er fantastisk å bo sammen med en som alltid er så glad. Det er utrolig smittende, ler Charlotte.

Alanzinho har bodd tre år i Norge, og mange ønsker nok å se stjernespilleren med det norske flagget på brystet. Det gjør han selv også.

- Jeg har en drøm om en dag å få lov til å spille for Norge. Det ville ha gledet meg veldig, sier han til Se og Hør. 

Reglene fra Utlendingsdirektoratet (UDI) sier dog at man ikke kan bli norsk statsborger før man har bodd syv av de siste ti årene i landet. Unntaket fra denne regelen er hvis han er gift eller samboer med en person som er norsk statsborger.

Har du et tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no
LES OGSÅ: Stabæk-gutta stjal showet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.