- Jeg vil ha åtte eller ni barn

Shakira elsker morsrollen og gleder seg til å gi sønnen søsken.

SNART KLAR FOR FLERE BARN: Shakira og fotballspilleren Gerard Pique ønsker seg en diger familie. Foto: Fame Flynet
SNART KLAR FOR FLERE BARN: Shakira og fotballspilleren Gerard Pique ønsker seg en diger familie. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I januar i fjor ble popstjernen Shakira (37) og den spanske fotballproffen Gerard Piqué (27) foreldre til lille Milan.

Nå avslører «Hips Don't Lie»-stjernen at hun drømmer om en stor barneflokk.

- Hvis det ikke hadde vært for musikkprosjektene mine, så hadde jeg vært gravid allerede. Jeg vil gjerne ha åtte eller ni barn med Gerard - mitt eget fotballteam, forteller sangfuglen til Latina magazin, ifølge People.com.

Det bør ikke by på store problemer å overtale kjæresten til å få flere barn, for Shakira sier at de to er den perfekte match for hverandre og enige om det aller meste.

- Vi ønsker de samme tingene i livet. Vi liker de samme tingene og vi hater de samme tingene. Jeg har aldri før vært sammen med noen som er så lidenskapelig, avslører hun.

- Han er sammen med meg fordi han liker meg som personen Shakira. Ikke kjendisen. Det er ingen skjulte motiv, kun ekte kjærlighet.

Paret, som begge har bursdag 2. februar (med ti års mellomrom), har vært kjærester siden mars 2011.

LES OGSÅ: Shakira og Rihanna konkurrerer om å være mest sexy

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer