Josh Brolin:

- Jeg vil gjerne introdusere vår lille jente

Hollywood-stjernen ble pappa for tredje gang.

FIKK EN DATTER: Josh Brolin og Kathryn Boyd har blitt foreldre. Her er paret sammen på et event i New York i sommer. Foto: NTB Scanpix
FIKK EN DATTER: Josh Brolin og Kathryn Boyd har blitt foreldre. Her er paret sammen på et event i New York i sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I slutten av mai ble det kjent at «Gangster Squad»-stjernen Josh Brolin (50) ventet barn med sin 20 år yngre kone, Kathryn Boyd (31). Nå er ventetiden over.

Dette avslørte skuespilleren selv på Instagram søndag.

- Mine kjære damer og herrer. Jeg vil gjerne introdusere vår lille jente Westlyn Reign Brolin (Bean). Mamma Kathryn var fantastisk under denne mirakel fødselen og Bean er tvers igjennom en feilfri perle. Vi er velsignet til kjernen og setter pris på all kjærlighet og støtte gjennom graviditeten fra ALLE som har tatt del i reisen vår, direkte og/eller indirekte, delte han med fansen sammen med denne søte videoen av sin nyfødte datter:

Dette er Boyds første barn, mens Brolin har sønnen Trevor (30) og datteren Eden (24) fra ekteskapet med sin første kone, Alice Adair, som han var gift med fra 1988 til 1994.

Arrestert for vold mot ekskona

Den tidligere trøblete stjernen, kjent fra filmer som «No Country for Old Men» og «True Grit», forelsket seg i Boyd i 2014 mens hun jobbet som hans personlige assistent. Året etter forlovet de seg, og høsten 2016 giftet de seg i en romantisk seremoni i North Dakota.

Bare to dager før fødselen postet Kathryn dette bildet av seg selv og sin store mage i en nydelig solnedgang:

Fra 2004 til 2013 var Josh Brolin også gift med skuespiller-kollega Diane Lane (53).

Ekteskapet mellom dem var av det turbulente slaget. I 2004 ble Josh arrestert for å ha vært voldelig mot sin kone, en episode han har sagt preget livene deres. Duoen var også flere ganger utsatt for utroskapsrykter.

LES OGSÅ: - Han var heldig at jeg var ni måneder på vei