- Jeg vil gjerne ha et barn til

Tone Damli håper datteren Billie får søsken.

VIL UTVIDE: Tone Damli forteller at hun håper på flere barn i fremtiden, men ikke før om et par år. Her sammen med samboer Markus Foss på Se og Hørs kjendisgalla i forrige uke.  Foto: Andreas Fadum
VIL UTVIDE: Tone Damli forteller at hun håper på flere barn i fremtiden, men ikke før om et par år. Her sammen med samboer Markus Foss på Se og Hørs kjendisgalla i forrige uke. Foto: Andreas Fadum Vis mer

SEOGHØR.NO: I april i fjor ble Tone Damli (27) og samboeren Markus Foss (32) foreldre for første gang, da datteren Billie (18 mnd) kom til verden. Den norske artisten har fortalt at hun stortrives i morsrollen, og vil gjerne ha flere barn, men ikke helt ennå.

- Man kan jo aldri bestemme disse tingene, men er det opp til meg skal jeg være mamma for Billie ene og alene et år eller to til. Men jeg vil jo gjerne ha et barn til, jeg vil at Billie skal ha søsken. Samtidig ønsker jeg å fokusere på å komme tilbake til min jobb også, sier Damli til VG.

I sommer fortalte skjønnheten at Billie, som begynte i barnehagen i sommer, er litt rampete.

– Mamma sier at jeg var rampete da jeg var liten. Jeg har ikke spurt mammaen til Markus, men jeg tror at hun har arvet mest av ham, fortalte hun til Se og Hør.

Redd for datteren

I fjor ga hun ut juleplate og nå jobber hun med ny musikk i studio. Kanskje blir det også sang når Damli søndag kveld deltar i TV3-programmet «Hjem til jul» der målet er å skaffe faddere til Flyktninghjelpen.

ELSKER MORSROLLEN: Tone trives som mamma for lille Billie, men engster seg også mye for datterens ve og vel.
ELSKER MORSROLLEN: Tone trives som mamma for lille Billie, men engster seg også mye for datterens ve og vel. Vis mer

Sognsdalsjenta forteller at hun som mor er sterkt preget av flyktningkatastrofen og at hun har et enormt behov for å beskytte Billie.

- Man blir jo redd fordi an hører om tilfeller hele tiden - de kan bli påkjørt, få en bokhylle over seg…Og det er derfor jeg får så sterke følelser når jeg ser barn i flyktningleire - familier med barn på samme alder som mitt, følelsen av at det kunne vært oss, forteller hun til VG.

«Hjem til jul» sendes på TV3 søndag kl. 20.00.

LES OGSÅ: Tone Damli er blitt tante