KLAR FOR NYTT FORHOLD: Selena Gomez leter etter en eldre mann hun kan ha et stabilt forhold til.  Foto: Rex Features
KLAR FOR NYTT FORHOLD: Selena Gomez leter etter en eldre mann hun kan ha et stabilt forhold til. Foto: Rex FeaturesVis mer

- Jeg vil gjerne date eldre menn

Problemet er at Selena Gomez selv synes hun ser ut som hun er 16 år.

SEOGHØR.NO: Selena Gomez (23) og Justin Bieber (21) virker som de aldri kommer helt over hverandre. Etter et langt av-og-på-forhold, og en lang periode fra hverandre ble de på nytt observert hånd i hånd i Los Angeles i midten av november.

Bieber har flere ganger erklært sin kjærlighet for Selena, men nå tar hun bladet fra munnen og bekrefter at hun er singel. I et intervju med InStyle UK forteller hun også hva slags type hun nå vil satse på.

- Noen ganger føler jeg at jeg ser ut som jeg er 16 år gammel, og det er kjipt for jeg skulle gjerne møtt en eldre fyr, sier hun i intervjuet.

EKSEN: Selena er lei av å snakke om av-og-på-kjæresten Justin Bieber. Her er de to under American Music Awards i 2011.  Foto: © Hubert Boesl/dpa/Corbis
EKSEN: Selena er lei av å snakke om av-og-på-kjæresten Justin Bieber. Her er de to under American Music Awards i 2011. Foto: © Hubert Boesl/dpa/Corbis Vis mer

Lei av Bieber-snakk

Gomez forteller også at det er utfordrende å møte noen når man er berømt.

- Jeg hater det. Det er vanskelig. Jeg synes det er en rar tanke at menn kan ha googlet meg før de møter meg. Og det har faktisk skjedd, avsløre den tidligere Disney-stjernen.

VANSKELIGE FORHOLD: Rampelyset gjør det vanskelig å date noen forteller Selena Gomez.  Foto: SipaUSA
VANSKELIGE FORHOLD: Rampelyset gjør det vanskelig å date noen forteller Selena Gomez. Foto: SipaUSA Vis mer

23-åringen avkrefter ryktene at hun dater den tidligere One Direction-sangeren Zayn Malik (22), og vil ikke snakke om forholdet til Bieber.

- Jeg er bare lei av å snakke om det. Jeg så aldri for meg at livet mitt skulle bli en historie i ukebladene, sier Selena.

LES OGSÅ: Selena Gomez fikk skremmende sykdom

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.