- Jeg vil gjerne bremse aldringsprosessen

Men Brooke Burke har ikke noe ønske om å se ut som en 25-åring lenger.

FLOTT PAR: Brooke Burke føler seg godt fornøyd med livet sitt akkurat nå. Her med ektemannen David Charvet. Foto: FAME FLYNET
FLOTT PAR: Brooke Burke føler seg godt fornøyd med livet sitt akkurat nå. Her med ektemannen David Charvet. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter en velykket operasjon ble TV-stjernen Brooke Burke (41) nylig friskmeldt for kreften i skjoldbruskkjertelen som hun ble diagnosert med i november.

Den skumle sykdommen satte en støkk i henne, og hun er ikke lenger så redd for å eldes som det hun var tidligere.

- 40-årene er en «reality check». Jeg vil gjerne bremse aldringsprosessen, men jeg vil ikke se ut som et oppsvulmet gresskar heller, forteller hun til Health magazine, ifølge Access Hollywood.

I fjor sommer giftet den vakre brunetten seg med «Baywatch»-kjekkasen David Charvet (41), og hun sier at hun er svært fornøyd med hvor hun er i livet akkurat nå, inkludert alderen.

- Man må omfavne naturen litt. Jeg er en kvinne. Jeg er kone og jeg er mor til fire. Jeg ønsker ikke å se ut som om jeg er en 25-åring lenger. Men jeg vil være så frisk og sunn som mulig.

Sammen med sin nye ektemann har 41-åringen datteren Rain (5) og sønnen Shaya (4). I tillegg har hun døtrene Neriah (12) og Sierra (10) fra et tidligere ekteskap.LES OGSÅ: Smører seg inn med sitt eget blod

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer