- Jeg vil gifte meg så fort som mulig

Kelsey Grammer er forelsket.

SER INGEN GRUNN TIL Å VENTE: Kelsey Grammer og Kayte Walsh ønsker ikke å vente med å gifte seg - men Grammer er ikke skilt enda. Foto: Stella Pictures
SER INGEN GRUNN TIL Å VENTE: Kelsey Grammer og Kayte Walsh ønsker ikke å vente med å gifte seg - men Grammer er ikke skilt enda. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: «Fraiser»-stjernen Kelsey Grammer (55) er ivrig etter å gifte seg meg sin forlovede Kayte Walsh (29) - som han er svært forelsket i.

- Kayte og jeg skal gifte oss, fordi vi er forlovet. Og vi er forlovet fordi vi elsker hverandre. Vi ser ingen grunn til å vente, sier Grammer til People.

Derfor forsøker skuespilleren å få til en rask skilsmisse fra sin kone, Camille Grammer (42).

Grammer har ikke bestemt seg for når han skal utveksle sine bryllupsløfter med Walsh enda. Men når det skjer, skal det være en liten og intim seremoni. 

- Vi planlegger en privat affære. Kun sammen med våre venner. Noe annet hadde blitt falskt, sier han.

Grammer har to barn sammen med Camille, datteren Mason (8) og Jude (6). Han har også to eldre døtre, Spencer (27) og Greer (18). 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Ja, de har forlovet seg