- Jeg vil gifte meg og få flere barn

Britney Spears har store planer for fremtiden.

STORMFORELSKET: Britney Spears og Charlie Ebersol har bare vært sammen i et snaut halvår, men allerede nå snakker Britney om å gifte seg. Her er de på fotballkamp med Britneys sønner for to helger siden. Foto: Splash News/ All Over Press
STORMFORELSKET: Britney Spears og Charlie Ebersol har bare vært sammen i et snaut halvår, men allerede nå snakker Britney om å gifte seg. Her er de på fotballkamp med Britneys sønner for to helger siden. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av november ble det kjent at Britney Spears (33) hadde funnet lykken med TV-produsenten Charlie Ebersol (32).

LEGGER UT BILDER: Spears har flere ganger lagt ut bilde med kjæresten i sosiale medier. Foto: Stella Pictures
LEGGER UT BILDER: Spears har flere ganger lagt ut bilde med kjæresten i sosiale medier. Foto: Stella Pictures Vis mer

Men selv om paret kun har vært sammen i noen måneder, ser kjærligheten virkelig ut til å blomstre.

Og allerede nå snakker Britney om å gifte seg igjen. Superstjernen har to ekteskap bak seg, et som kun varte i noen timer med Jason Alexander i 2004, og et med Kevin Federline fra 2004 til 2007.

- Jeg hadde elsket å gifte meg igjen. Jeg tror på et slikt eventyr. Selv er nok kanskje ikke jeg personen å spørre om hva som skal til for å gifte seg. Men for meg handler det om at man elsker hverandre og kommuniserer med hverandre. Man må respektere hverandre og være ærlige, sier hun til People.


Spears sier hun også gjerne blir mamma igjen, og da gjerne til en liten jente.

- Jeg vil gjerne ha ett barn til. Jeg er veldig fornøyd med de to guttene mine, men kanskje i fremtiden... En mini-meg hadde vært gøy.

Med eksmannen Federline har hun sønnene Sean Preston (9) og Jayden James (8).

VIL HA EN DATTER: Britney ønsker seg en datter en gang i fremtiden. Her er hun med sønnene Jayden James og Sean. Foto: Stella Pictures
VIL HA EN DATTER: Britney ønsker seg en datter en gang i fremtiden. Her er hun med sønnene Jayden James og Sean. Foto: Stella Pictures Vis mer

Britney og Charlie ble kjærester bare to månder etter at popstjernen kastet eksen David Lucado på dør, fordi han hadde vært utro mot henne.

Ebersol er sønn av «Saturday Night Live»-grunnleggeren Dick Ebersol. Selv er han best kjent som skaper av TV-serien «The Moment» som hjalp mennesker å få en ny sjanse i karrierelivet.
Programmet ble til etter en fryktelig flyulykke som tok livet av Charlies yngre bror Teddy, og skadet ham selv og faren stygt.

Før jul åpnet Charlie seg for første gang om forholdet og følelsene til sin berømte kjæreste.

- Jeg liker å verne om privatlivet mitt, men jeg kan si dette: Hvis jeg ikke hadde gått gjennom det jeg har gått gjennom, så hadde jeg ikke vært klar for å være i et forhold med noen, og i alle fall ikke med en person som Britney, sa han til People.

LES OGSÅ: Se, så forelsket Britney er!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer