- Jeg vil gi henne en stor klem

Den folkekjære, norske artisten får støtte - også i nabolandet.

HAR BRYSTKREFT: Wenche Myhre ble nylig innlagt på Radiumhospitalet og operert for en mindre kreftstvulst i brystet. Foto: Anders Myhren / Seher.no
HAR BRYSTKREFT: Wenche Myhre ble nylig innlagt på Radiumhospitalet og operert for en mindre kreftstvulst i brystet. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Tirsdag denne uken ble det kjent at artist og MGP-stjerne Wenche Myhre (63) nylig ble innlagt på Radiumhospitalet og operert for en mindre kreftstvulst i brystet. Svulsten ble oppdaget ved rutine mammografi, og prognosen til den folkekjære artisten skal heldigvis være god.

63-åringen får støtte av mannen, den kjente dirigenten Anders Eljas, og hennes fire barn. Familien har vært ved hennes side i den tunge tiden. 
 
- Dette kom som et sjokk for meg som for alle andre, sier Myhre i en pressemelding gjennom sin advokat.

Som følge av etterbehandlingen hun nå må gjennom, har Myhre sett seg nødt til å avlyse alle sine kommende arrangementer og opptredner.

Den svenske sangstjernen Barbro «Lill-Babs» Svensson er nær venn med den norske sangerinnen. Til Expressen legger ikke Babs skjul på at hun har sterke følelser for det Myhre nå går gjennom.

- Jeg skal ringe henne så fort jeg kan. Wenche er en fantastisk venn, og jeg skal gi henne en god klem, forteller hun til den svenske avisen.
 
Lill-Babs er derimot ikke den eneste i vårt naboland som lar tankene gå til den folkekjære, norske artisten. Den norsk-svenske skuespilleren og artisten Grynet Molvig er nemlig også en god venn av den brystkreftrammede 63-åringen.

- Det er tøft å høre at Wenche har blitt operert for brystkreft. Men hun er veldig sterk, og jeg er overbevist om at hun kommer til å klare dette, mener Grynet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Operert for brystkreft