IKKE KLAR, MEN...: Tone Damli Aaberge vil gifte seg i en bohemsk brudekjole hvis hun skal si ja til sin Simen Wardenær. Foto: Stella Pictures
IKKE KLAR, MEN...: Tone Damli Aaberge vil gifte seg i en bohemsk brudekjole hvis hun skal si ja til sin Simen Wardenær. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg vil gå barbeint

Tone Damli Aaberge har planene klare for drømmebryllupet.

SEHER.NO: I mars-utgaven av Elle er det Tone Damli Aaberge (20) som har æren av å være på forsiden.

I en fem sider stor reportasje forteller MGP-finalisten at hun er lei av at folk spør henne om hun og kjæresten Simen Wardenær (35) skal gifte seg - men at hun gleder seg veldig til at det skjer en gang.

- Jeg ser for meg at jeg vil ha en bohemsk Cecilie Melli-kjole og gå barbeint. Det skal være et utendørs bryllup, for eksempel på en strand eller en vingård i Italia. Et varmt sted, der folk kan slappe av og drikke rosévin hele dagen og være litt på en snurr, forteller hun motebladet.

Og for Sogndals-jenta blir det ikke noe problem å danse brudevalsen.

- Brudevalsen kan jeg jo, det lærte jeg i "Skal vi danse", sier hun.

På forsiden av Elle poserer Damli Aaberge i en svært utringet dressjakke, samt ei latexbukse. Inni bladet kan en se henne med bar mage, kort dongerishorts, opprevne strømpebukser og en sort minikjole.

I bloggen sin skriver hun følgende om bildene:

"Å,du, “Elle” syns eg e stas. Eg tenke, fra eg va llta av til no, “Elle” e vel noke av det bedre ein kan gjer, så det føles veldig godt. E litt stolt egentlig :) Syns bildene blei fine.. Bra styling; ein litt meir rocka Tone enn tidligare, dyre diamanta, feeeete kle… God fotograf- i det heile, ein finfin opplevlse :) MEN, litt rart å sjå det i sjappa. MEN, ikkje rarare en MANN- haha ;)"

Tone sikter til bladet Mann, som hun to ganger har stilt opp lettkledd for...

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg lærte opp Tone