– Jeg vil føle meg sexy

Den norske supermodellen Chrissy Teigen har designet eget badetøy til bryllupsreisen.

DESIGNER OG MODELL: Chrissy Teigen har laget en egen kolleksjon badetøy for Beach Bunny, spesialdesignet for bryllupsreiser. På kampanjebildene poserer hun i vannkanten med brudeslør på hodet. Badetøyet er garantert i kofferten når hun drar på bryl
DESIGNER OG MODELL: Chrissy Teigen har laget en egen kolleksjon badetøy for Beach Bunny, spesialdesignet for bryllupsreiser. På kampanjebildene poserer hun i vannkanten med brudeslør på hodet. Badetøyet er garantert i kofferten når hun drar på bryl Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nylig ble det kjent at soulsangeren John Legend (34) og hans halvt norske modellkjæreste Christine «Chrissy» Teigen (27) gifter seg ved den vakre innsjøen Como i Nord-Italia i september.

Skjønnheten ble fridd til på Maldivene romjulen 2011.

Nå har hun laget sin egen kolleksjon badetøy for det amerikanske merket Beach Bunny – spesialdesignet for bryllupsreiser.
 
– Vi drar tilbake til Maldivene på bryllupsreise. Jeg vil ha på meg badetøy for ektemannen min som får meg til å føle meg sexy. Jeg vet at andre kvinner føler det på samme måte, så jeg ble inspirert til å designe en kolleksjon, forteller Chrissy til magasinet People.
 
Teigen er selv modell i reklamekampanjen for Beach Bunny Bride, der hun poserer iført bikini og hvitt brudeslør. Kolleksjonen ble lansert under moteuka for badetøy i Miami forrige uke. Bikiniene har navn som «Runaway Bride» og «Put A Ring On It».

Men forloveden får ikke se designdebuten før selve bryllupsreisen, som skal vare i 11 dager.
 
– John er en romantiker, og jeg kan ikke vente med å se hvordan han reagerer på badetøyet! smiler Chrissy til People.
 
Seoghør.no møtte John Legend da han opptrådte i Molde tidligere denne måneden. I september gir han ut sitt fjerde album «Love In The Future», inspirert av hans livs store kjærlighet.
 
– Jeg skrev mange tekster om kjærlighet da jeg var singel. Jeg skrev om å forplikte meg til et annet menneske, da jeg aldri hadde vært i et forhold. Det nye albumet er basert på mitt eget liv, for nå har jeg erfart hva kjærlighet er, fortalte
han åpenhjertig.


LES OGSÅ:
Delte nakenbilde med fansen


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer