- Jeg vil flytte inn til Diana Ross

Paris Jackson føler hun blir kvalt i sitt eget hjem.

SELVMORDSFORSØK: I forrige uke kom sjokkbeskjeden om at Michael Jacksons datter Paris hadde prøvd å begå selvmord. Foto: All Over Press
SELVMORDSFORSØK: I forrige uke kom sjokkbeskjeden om at Michael Jacksons datter Paris hadde prøvd å begå selvmord. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I forrige uke prøvde Paris Jackson (15) å begå selvmord ved hjelp av piller og selvskading.

Nå hevder flere at dette var et rop om hjelp fra Michale Jacksons datter - og at hun ikke ønsket å dø - skriver ContactMusic.

Nettstedet har snakket med en kilde nær 15-åringen, som forteller at hun savner sin verdensberømte far, og at hun ikke lenger ønsker å bo sammen med bestemor Katherine, som også fungerer som hennes verge.
 
- Jeg ønsker å leve, men jeg ønsker ikke å leve hjemme lenger. Jeg følger meg kvalt der. Jeg savner pappa ekstremt mye, og til tider føler jeg at jeg ikke har noen jeg kan snakke om følelser med. Jeg ønsker nå å flytte inn til Diana Ross, som var en av pappas nærmeste venner, har Paris sagt ifølge kilden.

Artist Diana Ross (69) og Michael Jackson, som ble 50 år gammel, ble venner da popkongen var en liten guttunge, og «Thriller»-sangeren uttalte før sin død at hun var «en av hans største kjærligheter».

Ifølge DailyMail står det i Jacksons testamente at Diana Ross skal ta over som verge for hans tre barn Prince Michael Jr (16), Paris, og Blanket (11) den dagen hans mor Katherine ikke lenger kan utføre oppgaven.

LES OGSÅ: Paris Jackson hater Bieber for ikke å advare fans som kutter seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer