Cara Delevingne og Annie Clark:

- Jeg vil elske henne for alltid

Ekskjæresten til Cara Delevingne snakker åpenhjertig ut i nytt intervju.

HELT SPESIELT FORHOLD: Det kom som et sjokk da nyheten om at forholdet mellom supermodellen Cara Delevingne og artisten Annie Clark var over. Nå snakker Clark ut i nytt intervju for første gang. Foto: NTB Scanpix

HELT SPESIELT FORHOLD: Det kom som et sjokk da nyheten om at forholdet mellom supermodellen Cara Delevingne og artisten Annie Clark var over. Nå snakker Clark ut i nytt intervju for første gang. Foto: NTB Scanpix

Vis mer
Publisert

I starten av 2015 begynte romanseryktene å svirre rundt modell Cara Delevingne (25) og artist Annie Clark (35) - kjent under artistnavnet St. Vincent.

Like etter bekreftet supermodellen forholdet da hun lettet på sløret om sin egen legning.

Etter halvannet år tok forholdet imidlertid slutt, og flere kilder skal ha hevdet at de ikke lenger klarte å håndtere hverandres travle hverdag og avstandsforhold.

De begge har hatt tidligere forhold bak seg, men oppmerksomheten rundt dem to var på et helt annet nivå. Alle ville ha en bit av forholdet deres.

- Det var helt bananas. Jeg husker vi ble jaget mens vi kjørte i stor fart gjennom London. Det var som en prinsesse Diana-situasjon, forteller St. Vincent i et nytt intervju med Telegraph.

Elsker henne fremdeles

I det større intervjuet med den britiske avisen snakker St. Vincent ut om forholdet for første gang.

Også for henne var forholdet med Cara et helt spesielt forhold.

- Hun er fantastisk. Jeg har aldri møtt en person som er mer karismatisk enn henne. Hun kan gå inn i et rom og kreve oppmerksomheten, ikke fordi hun prøver på det, men hun skinner på en måte som ingen andre gjør, forteller St. Vincent om sin tidligere kjæreste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer