Cara Delevingne og Annie Clark:

- Jeg vil elske henne for alltid

Ekskjæresten til Cara Delevingne snakker åpenhjertig ut i nytt intervju.

HELT SPESIELT FORHOLD: Det kom som et sjokk da nyheten om at forholdet mellom supermodellen Cara Delevingne og artisten Annie Clark var over. Nå snakker Clark ut i nytt intervju for første gang. Foto: NTB Scanpix

HELT SPESIELT FORHOLD: Det kom som et sjokk da nyheten om at forholdet mellom supermodellen Cara Delevingne og artisten Annie Clark var over. Nå snakker Clark ut i nytt intervju for første gang. Foto: NTB Scanpix

Vis mer
Publisert

I starten av 2015 begynte romanseryktene å svirre rundt modell Cara Delevingne (25) og artist Annie Clark (35) - kjent under artistnavnet St. Vincent.

Like etter bekreftet supermodellen forholdet da hun lettet på sløret om sin egen legning.

Etter halvannet år tok forholdet imidlertid slutt, og flere kilder skal ha hevdet at de ikke lenger klarte å håndtere hverandres travle hverdag og avstandsforhold.

De begge har hatt tidligere forhold bak seg, men oppmerksomheten rundt dem to var på et helt annet nivå. Alle ville ha en bit av forholdet deres.

- Det var helt bananas. Jeg husker vi ble jaget mens vi kjørte i stor fart gjennom London. Det var som en prinsesse Diana-situasjon, forteller St. Vincent i et nytt intervju med Telegraph.

Elsker henne fremdeles

I det større intervjuet med den britiske avisen snakker St. Vincent ut om forholdet for første gang.

Også for henne var forholdet med Cara et helt spesielt forhold.

Bilder fra fest der Cara Delevingne festet med prinsesse Eugenie i London. Video licensed from Splash News Vis mer

- Hun er fantastisk. Jeg har aldri møtt en person som er mer karismatisk enn henne. Hun kan gå inn i et rom og kreve oppmerksomheten, ikke fordi hun prøver på det, men hun skinner på en måte som ingen andre gjør, forteller St. Vincent om sin tidligere kjæreste.

- Hun er bare en fundamentalt bra person. Hun lar seg ikke påvirke av berømmelsen. Jeg vil elske henne for alltid, sier hun.

Sjokkbrudd

Da det ble kjent at forholdet mellom St. Vincent og Cara var over, forholdt dem begge seg tyst.

Aldri før nå, har heller ingen av dem snakket om verken bruddet eller om forholdet.

Ifølge kilder til The Sun skal bruddet mellom dem ha skjedd kort tid etter at Cara åpnet seg om den enorme kjærligheten hun følte for St. Vincent i 2015.

- Cara og Annie bryr seg mye om hverandre, men presset rundt et avstandsforholdet ble for mye for dem begge, sa en kilde til The Sun og utdypet:

- De har bestemt seg for å avslutte forholdet, men ønsker å fortsette som venner og forhåpentligvis ordne opp i ting senere. Det er ingen tvil om at de elsker hverandre.

Liker gutter og jenter

Før St. Vincent var supermodellen sammen med «Lost»-stjernen Michelle Rodriguez (36), men uttalte i 2015 at hun ikke ønsket å sette en merkelapp på legningen sin.

Saken fortsetter under:

- Jeg har erotiske drømmer kun om menn. For to netter siden drømte jeg at jeg gikk bort til en gutt, som var omgitt av venner, og kastet meg over ham, innrømmet hun.

- Men det er kvinner som inspirerer meg, og de har også vært min undergang. Jeg har bare blitt såret av jenter. Først og fremst min mor, avslørte hun ifølge E! News.

Cara, som er kjent for sin tøysete oppførsel, har også skapt store overskrifter om sine pikante flyvaner.

I en ufiltrert samtale med skuespiller Margot Robbie (27) delte nemlig 25-åringen at hun flere ganger har hatt sex på fly.

- Men jeg blir aldri ferska, fortalte hun og fortsatte:

- En gang hadde jeg samleie på en stol på et fly, og da sto det en kar og så på oss. Vi måtte jo fortelle flyvertinnen om hva som skjedde. Vi sa «Den karen ser på oss. Kan du be ham om å stoppe?», fortalte 23-åringen i intervjuet.

LES OGSÅ: - Det var et bra forhold, men det er over

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer