NATURLIG SKJØNNHET: Julianne Moore er en av verdens største filmstjerner og har vunnet en rekke priser for sine prestasjoner på lerretet. Foto: NTB Scanpix
NATURLIG SKJØNNHET: Julianne Moore er en av verdens største filmstjerner og har vunnet en rekke priser for sine prestasjoner på lerretet. Foto: NTB ScanpixVis mer

Julianne Moore:

- Jeg vil eldes så naturlig så mulig

Julianne Moore (56) slår tilbake mot aldershysteriet i Hollywood.

(Seoghør.no): Det er ingen hemmelighet at en del Hollywood-stjerner bukker under for presset om å prøve å bevare sitt ungdommelige utseende ved hjelp av plastisk kirurgi eller kosmetiske inngrep.

Dette vil ikke Oscar-vinneren Julianne Moore (56) være en del av.

- La oss ikke snakke om denne setningen: «Å nei! Jeg fyller 40 år!» Alternativet er at du er død. Så nyt det. Det er et privilegium å eldes, sier Moore i et intervju med magasinet InStyle, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

FLOTT PAR: Moore og ektemannen Bart Freundlich på rød løper tidligere i september. Foto: NTB Scanpix
FLOTT PAR: Moore og ektemannen Bart Freundlich på rød løper tidligere i september. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Hunger Games»-stjernen, som i barndommen ble mobbet for sitt røde hår, har også sett seg lei på hvordan roller som bekles av middelaldrende kvinner blir beskrevet i filmbransjen.

- Selv i manus refererer de til en karakter som «aldrende». Vel, alle eldes. I litteratur og i filmer, når mennesker prøver å stoppe prosessen, så ender det alltid katastrofalt. Jeg synes det er veldig viktig å være der man er, fortsetter hun.

Jan Thomas er gjest på «Tusvik & Tønne - show» med Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne. De snakker om botox og ansiktsbehandling. Vis mer Vis mer

Vil se ut «som seg selv»

For to år siden gikk 56-åringen hardt ut mot plastisk kirurgi og Botox.

- Jeg vil eldes så naturlig som mulig. Jeg ønsker å se ut som meg selv livet ut, fortalte hun den gang til magasinet The Edit.

Siden 2003 har Moore vært lykkelig gift med den ni år yngre regissøren Bart Freundlich (47) og sammen har de sønnen Caleb (19) og datteren Liv (15).

«Still Alice»-stjernen mener også alderen har lært henne viktigheten av å være skikkelig forberedt til ting.

STOR STJERNE: Julianne har spilt i over 60 filmer. Her er hun sammen med Matt Damon og George Clooney under filmfestivalen i Italia tidligere denne måneden for å promotere sin kommende thriller «Suburbicon». Foto: NTB Scanpix
STOR STJERNE: Julianne har spilt i over 60 filmer. Her er hun sammen med Matt Damon og George Clooney under filmfestivalen i Italia tidligere denne måneden for å promotere sin kommende thriller «Suburbicon». Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jo eldre jeg blir, jo mer innser jeg at jeg forbereder meg. Da jeg var yngre trodde jeg at jeg var forberedt, men det blekner i forhold til hvor mye jeg forbereder meg i dag, ler hun, ifølge Contactmusic.

- Kanskje man som ung tenker «Jeg vet hvordan man gjør dette!», og jo eldre man blir, jo mer innser man at man ikke vet noe som helst.

LES OGSÅ: Kims nye nakenbilde får nettet til å koke