- Jeg vil dyppe rumpen hennes i gull!

Kanye West skryter av forloveden Kim Kardashians formfulle bakende i ny sang.

FULL AV LOVORD: I sangen «I Won» skryter Kanye West forloveden Kim Kardashian opp i skyene og legger ikke skjul på at han elsker hennes formfulle kropp.  Foto: FameFlynet
FULL AV LOVORD: I sangen «I Won» skryter Kanye West forloveden Kim Kardashian opp i skyene og legger ikke skjul på at han elsker hennes formfulle kropp. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Et nytt superpar så dagens lys i april 2012 da det ble kjent at rapperen Kanye West (36) var blitt sammen med reality-babe Kim Kardashian (33). De to hadde kjent hverandre i en årrekke, men forholdet kom likevel som en overraskelse for mange.

I en ny låt avslører Kanye hva det var som gjorde at han falt pladask for den mørkhårede skjønnheten. Kim er kjent for sin formfulle rumpe, og hip hop-stjernen synger blant annet at han vil forgylle den berømte baken! 

- Jeg vil dyppe rumpen din i gull, sier West i sangen.

Synger om trofé-kona

Låten «I Won» er laget av rap-kollega Future og handler om hvor heldig man er når man finner sin perfekte partner. I ekte hip hop-stil blir det selvsagt mye fokus på kropp og Kanye bidrar med et vers om Kim, som han gifter seg med i Frankrike i mai.

- La oss dra til Sør-Frankrike så du kan løpe rundt uten bukser, sier Kanye i sangen.

Trofé-kone blir gjerne forbundet med noe negativt, men ikke i Hollywood. Kanye gleder seg tydelig til å gjøre 33-åringen til sin kone.

- Du er trofé-kone nummer én, så det passer bra at vi lever trofé-livet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer