- Jeg vil bli gravid før året er omme

Nyforlovede Kim Kardashian har allerede familieplanene klare...

VIL BLI MOR: Kim Kardashian har nettopp forlovet seg med Kris Humphries - men planlegger allerede å få barn. Her ankommer hun London Heathrow Airport tirsdag denne uken. Foto: Stella  Pictures
VIL BLI MOR: Kim Kardashian har nettopp forlovet seg med Kris Humphries - men planlegger allerede å få barn. Her ankommer hun London Heathrow Airport tirsdag denne uken. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den amerikanske realitystjernen Kim Kardashian (30) ble nylig forlovet med basketballstjernen Kris Humphries (26).  

Turtelduene har bare vært sammen siden desember i fjor, men paret har altså ikke tenkt å ta det med ro av den grunn. For Kardashian-familien er åpenbart svært opptatt av barn - Kims yngre søster Khloe Kardashian (26) har lenge forsøkt desperat å få barn med ektemannen Lamar Odom (31).

Og nå ønsker storesøster Kim å bli gravid selv, helst innen året er omme.

- Jeg håper det, jeg håper virkelig det. Kanskje innen slutten av året, sier Kim Kardashian til UsWeekly om ønsket om å bli mor.

Skjønnheten er imidlertid rask med å presisere at det likevel vil ta en god stund før hun og forloveden vil høre barneskrik. De skal i hvert fall rekke å gifte seg før de begynner å prøve, understreker hun.

- Vel, jeg kommer ikke til å få noe barn dette året, men kanskje vi vil begynne å prøve innen året er omme. Etter bryllupet, sier hun videre.

Bryllupsdatoen er ennå ikke kjent, men 30-åringen er i full gang med å planlegge bryllupet, noe hun synes er veldig spennende.

- Jeg er utrolig spent nå, mens jeg venter på at det nye livet mitt skal begynne, forteller hun til UsWeekly.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på se[email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå er hun blitt mamma igjen - i et basseng  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer