- Jeg vil bli en perfekt husmor

Er med i MasterChef for å bli en perfekt husmor.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Denne uken er Aylar Lie (30) med i MasterChef på TV3. Hun innrømmer at det er så som så med ferdighetene på kjøkkenet, men håper å snappe opp et tips eller to fra dommer Eyvind Hellstrøm og kollegene hans.

<strong>DOMMER:</strong> Aylar er glad for at samboeren ikke er like streng som Eyvind Hellstrøm når dommen over middagen skal avgis. Foto: Morten Eik/Se og Hør
DOMMER: Aylar er glad for at samboeren ikke er like streng som Eyvind Hellstrøm når dommen over middagen skal avgis. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer

- Jeg burde kanskje vært litt bedre forberedt, men jeg er positiv og ser på dette som en mulighet til å bli flinkere til å lage mat. Jeg er egentlig en ganske god husmor, men målet er selvsagt å bli en perfekt husmor, gliser Aylar.

Den 30 år gamle skjønnheten er samboer med finansmannen Kris Robberstad. Heldigvis for Aylar er ikke han like streng i tilbakemeldingene som Hellstrøm & Co.

- Nei, det er han ikke. Men han har en mor som alltid har servert god hjemmelaget mat. Målet mitt er å bli like flink som henne.

LES OGSÅ: - Jeg har fått livet tilbake

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer