- Jeg vil bevise at det jeg sier er sant

Joralf «Snåsamannen» Gjerstad vil fjerne all tvil rundt sine overnaturlige evner.

SUKSESS: Joralf Gjerstad har hatt stor suksess med bøkene «Snåsamannen. Kraften som helbreder» og «Den gode kraften», og nå er han i gang med et nytt bokprosjekt. Foto: Scanpix
SUKSESS: Joralf Gjerstad har hatt stor suksess med bøkene «Snåsamannen. Kraften som helbreder» og «Den gode kraften», og nå er han i gang med et nytt bokprosjekt. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Joralf Gjerstad (85), eller «Snåsamannen» som han er mest kjent som, har blitt rikskjendis på grunn av sine helbredende og synske evner. Gjerstad skal ha helbredet mer enn 50 000 mennesker i løpet av 50 år.

Men 85-åringen har også hatt en jobb med å fjerne all tvilen rundt sine overnaturlige evner, og nå vil han bevise kraften sin, skriver Dagbladet.

Ifølge avisen jobber han nå med et nytt bokprosjekt som skal bevise evnene hans.

- Jeg vil bevise at det jeg sier er sant. Det er mange som ikke tror på meg, det er helt unaturlig for folk. Derfor må jeg bevise det. Jeg skriver om det folk har opplevd etter å ha vært hos meg, som de selv bekrefter, forteller han til Dagbladet.


Gjerstad har tidligere nektet å teste sine påståtte evner i vitenskapsprogrammet «Schrödingers Katt» på NRK.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble mobbet som barn  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer