<strong>FRITTALENDE DOMMER:</strong> Yosef Wolde-Mariam fra gruppen Madcon sparer ikke på kruttet i sine tilbakemeldinger til deltakerne i «The Voice». Foto: TV 2
FRITTALENDE DOMMER: Yosef Wolde-Mariam fra gruppen Madcon sparer ikke på kruttet i sine tilbakemeldinger til deltakerne i «The Voice». Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg vil beklage til min kone

Madcon-Yosef havnet på gjesterommet etter skamrosen av den kvinnelige «The Voice»-deltageren.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Madcon-stjernen Yosef Wolde-Mariam sparer ikke på rosen overfor de mange deltagerne som har imponert ham i TV 2-programmet «The Voice».

Men forrige fredag gikk han litt for langt for kona Aminas smak, da han applauderte auditionen til Anna-Lisa Kumordzie.

«Jeg hørte deg synge og da var liksom, ok greit. Ogå snudde jeg meg og bare oooh, hadde jeg ikke vært gift liksom»
, sa han til den unge artisten.

Til Dagbladet sier Wolde-Mariam at uttalelsen er et prakteksempel på å snakke før man tenker. Etter den frittalende tilbakemeldingen hevder han at han måtte tilbringe en natt på gjesterommet.

- Jeg vil gjerne beklage til min kone gjennom Dagbladet, og si at det aldri skal gjenta seg. Jeg har lært, nå som jeg har sovet på gjestesenga i et døgn.

Yosef hevder alle uttalelsene i «The Voice» kommer på sparket.

- Jeg har null sperrer og ingenting er planlagt. Men jeg vet samtidig at jeg må slåss hardere enn de andre i panelet for å få folk til å velge meg. Jeg sitter ved siden av Magne Furuholmen liksom. Jeg hadde sikkert kastet et vannglass i trynet mitt og kysset Magne på panna hvis det var jeg som var deltager, sier han til Dagbladet.

Finn ditt favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Anette Sagen overrasket Eyvind Hellstrøm

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer