- Jeg vil bare vise min støtte til Tone

Den norske komikeren laget sin egen lettkledde versjon av Tone Damlis omstridte video. Se den her!

PARODI: Slik ser det ut når Terje Sporsem parodierer Tone Damlis nye musikkvideo «Look Back». Foto: P4
PARODI: Slik ser det ut når Terje Sporsem parodierer Tone Damlis nye musikkvideo «Look Back». Foto: P4 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Terje Sporsems Tone-parodi nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Tone Damli Aaberge har skapt mediestorm etter at hun stilte lettkledd i sin nye musikkvideo «Look Back.

Nå kaster komiker Terje Sporsem fra «P4s radiofrokost» seg på oppstyret rundt Tone, og parodierer artisten i sin egen lettkledde video.

- Vi i radiofrokosten har sittet og diskutert kritikken som har kommer fra journalister og rikssynsere mot Tone hele uka, at de synes det er så flaut og sånn. Vi mener at vi er et folkeslag som skal ta vare på de som er sexy. Jeg tenkte å ta litt av støyten fra Tone og dele på det å være sexy, sier Sporsem til Seher.no.

I videoen ligger Sporsem i dongerishorts og åpen skjorte, og ruller seg rundt i sexy bevegelser. Nå håper komikeren at den populære artisten vil ta videoen med et smil

- Nå har ikke Tone sett videoen ennå. Det er ikke så naturlig for meg å være sexy, så det er mulig at jeg overdrev litt på visse steder. Når man er komiker er det lett at man overdriver, men Tone er A-listet her på P4 og vi er veldig glad i henne.

Hisset på seg Tone
Om Tone ikke skulle like Sporsems parodi, er det ikke første gang komikeren har hisset på seg Sogndalsjenta.

I 2008 vakte komiker Terje Sporsem oppsikt da han sang om Sogndals største kjendis, Tone Damli Aaberge (21), i hjembyen hennes under et show. Her kunne en blant annet se og høre komikeren synge at Tone «har hatt halve Sogndal i sin munn« og at hun er «Sogndals egen Rune Rudberg».

I et intervju med P4 året etter la Tone ikke skjul på at hun misliker sangen fra den norske komikeren.

- Jeg har hørt deler av sangen, men ble så dårlig at jeg skrudde av. Det er ikke noe hyggelig når han gjør dette i min egen hjembygd. Det er greit nok at han fikk i oppgave å lage en låt på meg, men han bestemmer jo fortsatt innholdet i den låten og lager det dritstygt og da driter jeg rett og slett litt i ham, fortalte hun i programmet «Portrettet» med Michael Andreassen.

Men Sporsem mener at det ikke er grunn til å tro at Tone skal reagere negativt på stuntet denne gangen.

- Tone og jeg har skværet opp. Vi er veldig gode venner. Dette er ikke for å håne og tulle med henne, men for å ta tak i den store snakkisen denne uka og vise vår støtte. Hun skulle egentlig ha vært med i videoen. Vi snakket med manageren hennes David Eriksen om dette, men det ble for mye stress for henne med alt hun har å gjøre så det gikk ikke, sier P4-komikeren til Seher.no .


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  En del av jobben min er å se bra utMer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer