HVIT BRUD: Tidligere i sommer giftet Katarina Flatland seg i en vakker brudekjole. Nå røper hun detaljene rundt den. Foto: Espen Solli / Se og Hør
HVIT BRUD: Tidligere i sommer giftet Katarina Flatland seg i en vakker brudekjole. Nå røper hun detaljene rundt den. Foto: Espen Solli / Se og HørVis mer

Katarina Flatland:

- Jeg vil at andre skal få mulighet til å gifte seg i min kjole

Katarina Flatland letter på sløret om den spektakulære brudekjolen.

Det er en knapp måned siden TV 2-programleder Katarina Flatland (29) fikk sin drømmemann, da hun giftet seg med Harald Dobloug (29) i et storslått bryllup på Holckenhavn slott på Fyn i Danmark.

I ettertid har den vakre programlederen delt en rekke bilder av både bryllupet og brudekjolen i sosiale medier, til følgernes store begeistring.

Prøvde mange

Til Se og Hør forteller 29-åringen at hun trives med å være gift og beskriver det som «helt fantastisk».

I etterkant av bryllupet er det den spektakulære brudekjolen som har fått mye oppmerksomhet. Men å velge den perfekte brudekjolen skulle vise seg å ikke være bare bare.

- Jeg tittet aller mest på Pinterest, så kjolen min ble en kombinasjon av mellom 10 og 15 kjoler som jeg så der.

- Jeg prøvde også mange kjoler, men det var liksom alltid noe jeg vil endre på, enten ryggen eller lignende. Jeg følte at noe manglet, og da ble det riktig å designe sin egen, fortsetter hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Personlig vri

Selv beskriver programlederen kjolen som «utradisjonell», men at det nettopp er det som gjør den så fantastisk. I samarbeid med brudekjoledesigner Leila Hafzi kom hun frem til det som ble den perfekte kjolen for 29-åringen.

I løpet av prosessen var duoen innom en rekke ideer.

- Det som var viktigst sammen med Leila, var at vi skulle få til noe som var personlig for meg. Først snakket vi om å ha initialene til Harald og meg på kjolen, før Leila foreslo blonder, sier Katarina, og forklarer at blondene har en helt spesiell betydning.

- Bestemor har brodert mange bunader med rosemaling, også er begge foreldrene mine fra Telemark.

Det er ofte brudens kjole de fleste er mest spent på å få se på selve bryllupsdagen. Og bruden selv har nok mange forventninger til gjestenes, og ikke minst brudgommens, reaksjon når de ser brudekjolen for første gang.

- Det var veldig deilig å få vist Harald kjolen. Under vielsen sa han «så nydelig du er», og det var deilig å høre. Det betydde så mye for meg, for han hadde ikke hørt eller sett noe om den på forhånd, innrømmer hun.

❤️JA❤️

A post shared by Katarina Flatland (@katarinaflatland) on

Første rød løper

Samarbeidet med designeren kan virke som et hvilket som helst samarbeid, men for Katarina og ektemannen, har det likevel en spesiell betydning.

- Leila har jeg kjent etter at jeg fikk låne en kjole av henne første gang Harald og jeg var på rød løper sammen.

- Vi møttes også på en brudemesse for et par år siden, og jeg visste faktisk ikke at hun designet privat, så da jeg fikk vite det ble jeg skikkelig gira, fortsetter hun.

Katarina Flatland og Fredrik Græsvik intervjues i forbindelse med at de leder TV2-programmet "God sommer Norge" sammen. Katarina Flatland forteller om da kjæresten Harald Dobloug fridde til henne, og om bryllupsplanene. Vis mer

- Ikke sponset

«God Sommer Norge»-programlederen avkrefter at kjolen er sponset, men ønsker ikke å uttale seg om hva prislappen endte på.

29-åringen forteller derimot at det er viktig å bruke lang tid når man skal velge drømmeantrekket - og at det også er mulig å velge billigere alternativer.

- Jeg var i mange norske brudesalonger, og det er veldig gode muligheter for også å kjøpe brukte brudekjoler, eller å sy om en kjole.

Selv synes hun det er leit at brudekjolen kun brukes én gang, og har derfor vært innom tanken på å la andre gifte seg i sin.

- Det er en kjole jeg er ekstremt glad i og som betyr mye for meg. Det er jo på en måte synd at man bare bruker den én dag. Jeg tenker at andre skal få mulighet til å gifte seg i min kjole. Så vi får se.

Bytter etternavn

Det er en knapp måned siden Katarina giftet seg med drømmemannen. Siden den gang er hverdagen igang igjen for fullt, men likevel er den annerledes nå, enn før bryllupet, ifølge 29-åringen.

- Livet som gift er helt fantastisk. Vi har ikke rukket å tenke så mye på det egentlig, men det er veldig annerledes. Nå er vi kone og mann, og vi har lovet hverandre å leve sammen resten av livet, det er noe spesielt ved det. Det er ærefullt.

Det var, ifølge Katarina, ektemannen som stod for det aller mest rørende øyeblikket i bryllupet deres 30. juni.

- Haralds tale til meg må nok ha vært det mest rørende øyeblikket. Vi er generelt veldig rause med hyggelige ord til hverandre i hverdagen, så vi var spente begge to på hvordan vi skulle toppe det. Men det ble bare så personlig og nært.

Når det kommer til navnebytte kan Katarina avslører at hun er veldig tradisjonell, og derfor har valgt å ta ektemannens etternavn - men at det ikke vil bli brukt like ofte som «Flatland».

- Jeg har valgt å ta min manns etternavn, men det er litt langt, så i jobbsammenheng vil jeg bruke Katarina Flatland, sier hun blidt.

LES OGSÅ: Dro på stranda «rett» etter fødselen

Vant 20 000 hver eneste måned de neste 20 årene!

Vant 20 000 hver eneste måned de neste 20 årene!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
- Kommer til å føle meg utenfor

- Kommer til å føle meg utenfor

Dro fra kjendisfest i raseri

Dro fra kjendisfest i raseri

- Det var jeg som ble etterlyst

- Det var jeg som ble etterlyst

Ser rødt av gravidspørsmål

Ser rødt av gravidspørsmål

Slik er fotballstjernens luksus-soning

Slik er fotballstjernens luksus-soning

Flytter ikke inn med kjæresten i nykjøpt leilighet

Flytter ikke inn med kjæresten i nykjøpt leilighet

Milliardær-familiens ukjente drama

Milliardær-familiens ukjente drama

Dette fikk du ikke se på tv

Dette fikk du ikke se på tv

Ny tragedie ti år etter konas død

Ny tragedie ti år etter konas død

Scientologikirken raser mot stjernen etter knivdrap

Scientologikirken raser mot stjernen etter knivdrap

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255