Katarina Flatland:

- Jeg vil at andre skal få mulighet til å gifte seg i min kjole

Katarina Flatland letter på sløret om den spektakulære brudekjolen.

HVIT BRUD: Tidligere i sommer giftet Katarina Flatland seg i en vakker brudekjole. Nå røper hun detaljene rundt den. Foto: Espen Solli / Se og Hør
HVIT BRUD: Tidligere i sommer giftet Katarina Flatland seg i en vakker brudekjole. Nå røper hun detaljene rundt den. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det er en knapp måned siden TV 2-programleder Katarina Flatland (29) fikk sin drømmemann, da hun giftet seg med Harald Dobloug (29) i et storslått bryllup på Holckenhavn slott på Fyn i Danmark.

I ettertid har den vakre programlederen delt en rekke bilder av både bryllupet og brudekjolen i sosiale medier, til følgernes store begeistring.

Prøvde mange

Til Se og Hør forteller 29-åringen at hun trives med å være gift og beskriver det som «helt fantastisk».

I etterkant av bryllupet er det den spektakulære brudekjolen som har fått mye oppmerksomhet. Men å velge den perfekte brudekjolen skulle vise seg å ikke være bare bare.

- Jeg tittet aller mest på Pinterest, så kjolen min ble en kombinasjon av mellom 10 og 15 kjoler som jeg så der.

- Jeg prøvde også mange kjoler, men det var liksom alltid noe jeg vil endre på, enten ryggen eller lignende. Jeg følte at noe manglet, og da ble det riktig å designe sin egen, fortsetter hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Personlig vri

Selv beskriver programlederen kjolen som «utradisjonell», men at det nettopp er det som gjør den så fantastisk. I samarbeid med brudekjoledesigner Leila Hafzi kom hun frem til det som ble den perfekte kjolen for 29-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer