VARME FØLELSER: Selena Gomez og Justin Bieber har vært av-og-på det siste året. Foto: All Over Press
VARME FØLELSER: Selena Gomez og Justin Bieber har vært av-og-på det siste året. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg vil alltid bry meg om Justin

Det kan virke som om Selena Gomez og Justin Bieber aldri kommer til å bli helt ferdig med hverandre.

SEOGHØR.NO: Det har vært vanskelig å holde kontroll på kjærlighetsforholdet mellom popstjernene Selena Gomez (21) og Justin Bieber (19).

Paret har hatt et av-og-på forhold i rundt to år, og når man tror det er siste gang de gjør det slutt, så finner de tilbake til hverandre nok en gang.

Da Justin holdt konsert i Norge i april, dukket plutselig Selena opp for å besøke ham. Dette fikk venner av 21-åringen til å rase, og kort tid etter annonserte Gomez at hun var fullstendig singel.

Like etter ble Bieber sett mens han klinte med en gift kvinne i Las Vegas, og Diseny-stjernen ble samtidig koblet til musikeren Ed Sheeran (22).

Fredag gjestet Selena TV-showet «Good Morning America», og da åpnet hun seg igjen om det vanskelige forholdet til eks-kjæresten, og fortalte at de fremdeles er venner.

- Det er fordi Justin og jeg har så mye historie sammen. Jeg kommer alltid til å bry meg om ham og beskytte ham hvis noen prøver å være slemme, fortalte hun.

Nå har altså pipa fått en annen låt. Det er nemlig ikke lenge siden Gomez selv hang ut Bieber da hun fortalte i et TV-intervju at hun hadde fått ham til å begynne å gråte.

LES OGSÅ: - Glemte du trusa, Selena?