- Jeg vil aldri være med på dette igjen

Nikolina Miletic røk ut av Robinson for andre gang

- Jeg vil aldri være med på dette igjen

SEOGHØR.NO: Nikolina Miletic (32) ble søndag stemt hjem av sine konkurrenter i TV3s realityserie.

I 2011 måtte hun også forlate serien før finalen, blant annet etter å ha takket ja til rollen som «bøddel» på øya, noe som gjorde henne upopulær.

Til Seoghør.no sier Nikolina at hun føler at flere av årets deltagere brukte det som skjedde for to år siden til å gjøre henne upopulær.

- Flere av de på det nye laget med tidligere Farmen og 71 grader nord-deltagere sa til meg at de hadde blitt advart om at «jeg ikke var til å stole på».

Saken fortsetter under bildet.- Jeg synes det er synd om at noe som skjedde for to år siden blir brukt mot meg. Da jeg sa ja til å bli med en gang til bestemte jeg meg for at jeg skulle holde meg til en allianse og det gjorde jeg.  Men jeg burde kanskje være flinkere til å snakke med flere av nykommerne og de på det andre laget.

Også Kristin E. Gjelsvik og Nikolinas allierte Bjørn Erik Poppe Thorsen måtte forlate serien i søndagens program.

- Ingen overraskelse

UTELUKKER COMEBACK: Nikolina (nr. to fra venstre foran) sier hun aldri vil være med på Robinsonekspedisjonen igjen etter søndagens bitre exit.
UTELUKKER COMEBACK: Nikolina (nr. to fra venstre foran) sier hun aldri vil være med på Robinsonekspedisjonen igjen etter søndagens bitre exit. Vis mer

Nikolina sier resultatet i øyrådet ikke kom som en overraskelse.

- Jeg spurte David (Sandem, red.anm) om det var min tur og da sa han «ja, det er nok det», så jeg var forberedt. Jeg tror ikke jeg kunne gjort mye annet for å overleve på øya sånn som det ble.

Nikolina sier hun var så skuffet etter exiten at hun bestemte seg for at hun ikke vil bli med i Robinsonekspedisjonen igjen, om hun skulle få tilbudet.

-  Jeg sa til produksjonen rett etterpå at det ikke er noe vits å ringe meg mer. Jeg vil aldri være med på dette igjen.

- Det mest positive jeg tar med meg fra årets innspilling, at jeg gikk ned 9-10 kg, sier hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Det er like kjipt hver gang