- Jeg vil aldri være med i «Skal vi danse»

Minnet fra «Isdans»-ulykken sitter fortsatt i bakhodet til Dorthe Skappel.

GIKK IB AKKEN MED ET SMELL: «God Kveld Norge»-programleder Dorthe Skappel, var i 2007 med i kjendiskonkurransen «Isdans» på TV 2, men fikk en brutal opplevelse da hun under en trening falt stygt og slo hodet i bakken. Foto: Stella
GIKK IB AKKEN MED ET SMELL: «God Kveld Norge»-programleder Dorthe Skappel, var i 2007 med i kjendiskonkurransen «Isdans» på TV 2, men fikk en brutal opplevelse da hun under en trening falt stygt og slo hodet i bakken. Foto: Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «God Kveld Norge»-programleder fulgte spent med fra sidelinjen da Atle Pettersen lørdag slo Kari Traa i årets «Skal vi danse»-finale.

Til Seher.no sier imidlertid den spreke 48-åringen at hun svarer konsekvent nei når hun får spørsmål om hun selv kunne tenke seg å være med som deltager.

En av grunnene er at minnene om ulykken under TV 2-konkurransen «Isdans» i 2007, da Dorthe falt stygt og slo hodet i isen.

- Jeg vil aldri være med i «Skal vi danse». Det skyldes blant annet alt dette som skjedde med «Isdans». Etter det har jeg vært veldig ferdig med denne typen konkurranser for min del, sier hun til Seher.no.

Dorthe - som kom på «Skal vi danse»-finalen i egendesignet kjole - holder imidlertid døren på gløtt dersom det skulle komme en ny type kjendiskonkurranse.

- Man skal aldri si aldri, for man vet jo ikke hva som skjer i fremtiden, sier hun med et smil.

Skappel - som ifølge Se og Hør Weekend skal lansere et nytt livsstils-program på TV 2 til våren - la imidlertid ikke skjul på at hun var imponert over prestasjonene til «Skal vi danse»-finalistene Atle Pettersen og Kari Traa.

- De er utrolig flinke begge to, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rune Larsen får nytt barnebarn til jul

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer