Isabella Löwengrip:

- Jeg vil aldri treffe dine ekser

Toppbloggeren avslører at hun sliter med sjalusi.

STERKE FØLELSER: Isabella Löwengrip er lykkelig forelsket, men også veldig sjalu. Foto: Skjermdump fra Instagram
STERKE FØLELSER: Isabella Löwengrip er lykkelig forelsket, men også veldig sjalu. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til sommeren er det to år siden den svenske bloggdronningen Isabella Löwengrip (31) avslørte at hun hadde funnet lykken med den 23 år eldre kunstneren og undervannsfotografen Paul Sandvik (54).

«Når livet plutselig snur og man møter sitt livs store kjærlighet», skrev Löwengrip sammen med et kyssebilde av seg selv og kjæresten den gang på Instagram.

I etterkant har duoen røpet både baby- og bryllupsplaner.

Löwengrip er allerede mamma til Gillis (9) og Sally (6) fra et tidligere ekteskap, men innrømmet i fjor sommer at hun ønsker seg flere barn.

- Ja det vil jeg, veldig gjerne. Vi tenkte først i år, men i etterkant har vi tenkt at vi kanskje må vente litt lenger, fortalte hun i podkasten «Framgångspodden».

Kjærlighet ved første blikk

I januar lettet gründeren også på sløret om at hun og kjæresten er klare til å ta forholdet ett steg lenger.

- Ja, jeg venter på en forlovelse akkurat nå. Han har funnet en sten. Så nå skal han designe sin egen ring. Jeg fikk velge stenen, jeg ville ha en som er fin, delte hun, ifølge Expressen.

ALDERSFORSKJELL: I «Ex and the City» får vi være med når Monica «Moccababe» Gaustad drar på date med 20 år yngre Marius. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Dplay/ Rød Løper Vis mer

Nesten to år inn i forholdet avslører Löwengrip at det var kjærlighet ved første blikk mellom henne og Sandvik.

- Da vi tok hverandre i hendene kom det elektriske støtet hvor man kjenner «wow, dette er en person jeg vil omgås med», forteller hun i TV-programmet «Tillsammans med Strömstedts», hvor både hun og kjæresten er gjester, ifølge Aftonbladet.

Og med kjærlighet dukker det ofte også opp andre følelser.

- Jeg har aldri vært sjalu i hele mitt liv før jeg traff Paul. Vennene mine sier: «Det er fordi du har truffet den rette». Men jeg er livredd for at du skal forsvinne ut av livet mitt. At noen skal komme å ta deg ifra meg, forklarer 31-åringen til kjæresten, skriver nettstedet.

Sundvik sier da at han ikke får nevne noe som helst om sine ekser, men at han selv har blitt tvunget til å lese selvbiografien hennes og kan ramse opp alle hun har vært sammen med i søvne. Sjalu er han derimot ikke.

- Jeg har ingen problem med å treffe eksene dine og det har jeg jo gjort også, forteller han, ifølge Aftonbladet.

- Jeg vil aldri treffe dine ekser. Aldri i livet, supplerer toppbloggeren lattermildt.

Til tross for at det er en stor aldersforskjell mellom Löwengrip og Sundvik, så har tobarnsmoren tidligere uttalt at det bryr hun seg fint lite om.

«Paul er 23 år eldre enn meg, men det merkes bare når det kommer til musikk. Alle bandene han hører på kjenner jeg jo igjen, men det er bare fordi pappa spilte de låtene. Paul er like gammel som pappa. Men jeg tenker ikke på alder i det hele tatt, for kjærligheten har ingen alder», svarte hun i fjor under en spørsmålsrunde på Instagram.

LES OGSÅ: - Vet aldri hva som skjer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer