FORTID ER FORTID: Kerry Katona sier hun ikke vil ta Mark Croft tilbake etter alle skandalene, selv om han virkelig elsker henne. Foto: All Over Press
FORTID ER FORTID: Kerry Katona sier hun ikke vil ta Mark Croft tilbake etter alle skandalene, selv om han virkelig elsker henne. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg vil aldri ta ham tilbake

Eksmannen ba på sine knær forrige uke. Her er stjernens svar...

SEHER.NO: Skandalestjernen Kerry Katona (29) langer nå ut mot sin eksmann, Mark Croft, og sier at hun aldri ville tatt ham tilbake, uansett om han elsker henne eller ikke.

Croft uttalte forrige uke at han kom til å elske Kerry helt til den dagen han dør. Men Kerry, som tidligere sang i gruppen «Atomic Kitten», skriver i sin spalte i magasinet OK! at hun aldri ville tatt eksen tilbake i varmen.

- Forrige uke leste jeg intervjuet der min eks Mark Croft snakket om at han ville ha meg tilbake, men jeg kommer aldri til å la det skje. Ikke på en million år.

- Hvis jeg hadde en tryllestav og kunne forandre alt, ville jeg gjort det. Men det er for sent nå. Jeg ble sjokkert da jeg så intervjuet, fordi jeg vet hvordan Mark er.

Likevel ønsker Kerry, som også har vært gift med tidligere Westlife-stjerne Brian McFadden, at det tidligere paret forblir venner, på grunn av barna.

- Det som gjør meg trist er at familien er knust. Han sa han var singel, noe jeg ikke trodde han var, men det er ikke så farlig. Det er uansett ingen mulighet for at vi blir sammen igjen, alt for mye har skjedd oss imellom. Men jeg vil at vi skal kunne være venner.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot vektkritikken