Brian McFadden:

- Jeg vil aldri spille med dem igjen

Tidligere «Westlife»-medlem Brian McFadden nekter å gjenforenes med boybandet.

COMEBACK: Det irske popbandet Westlife kunngjorde tidligere denne måneden at de gjør comeback, men det skal være uten deres tidligere bandmedlem Bryan McFadden. Fra venstre Bryan McFadden, Nicky Byrne, Shane Filan, Mark Feehily and Kian Egan i London i 2002. Foto: NTB Scanpix
COMEBACK: Det irske popbandet Westlife kunngjorde tidligere denne måneden at de gjør comeback, men det skal være uten deres tidligere bandmedlem Bryan McFadden. Fra venstre Bryan McFadden, Nicky Byrne, Shane Filan, Mark Feehily and Kian Egan i London i 2002. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden ble det kjent at det populære irske boybandet Westlife gjør comeback etter at de oppløste seg i 2011.

Westlife ble dannet i 1998, og besto av Mark Feehily (38), Kian Egan (38), Shane Filan (39) og Nicky Byrne (40) og Brian McFadden (38), men sistnevnte valgte å hoppe av i 2005.

Allerede i september kunne irske The Sun melde at bandet hadde signert platekontrakt med Universal Music Group.

Avisen kunne også avsløre at verken eksmanager Simon Cowell (59), eller tidligere bandmedlem Brian McFadden er med i de fremtidige planene.

Til MSN Entertainment forteller McFadden nå hvorfor.

Ble ikke invitert

Ifølge nettstedet, nekter McFadden å gjenforenes med det tidligere boybandet.

- Jeg har ikke blitt invitert, men jeg tenker at jeg aldri vil spille med dem igjen. Det er for lenge siden, det har gått 14 år. Jeg har vært fristet til et comeback tidligere, men bandet har laget flere album siden den gang og har endret stilen for mye. Jeg har ikke sett dem på flere år, fortalte 38-åringen.

2004: Westlife-medlemmene (f.v.) Shane Filan, Mark Feehily, Kian Egan og Nicky Byrne, poserer for kamera etter en pressekonferanse der de avslørte at Brian McFadden hadde forlatt gruppa. Foto: NTB Scanpix
2004: Westlife-medlemmene (f.v.) Shane Filan, Mark Feehily, Kian Egan og Nicky Byrne, poserer for kamera etter en pressekonferanse der de avslørte at Brian McFadden hadde forlatt gruppa. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge McFadden har han også mistet all kontakt med de andre bandmedlemmene, og sammenligner det kommende comebacket som en gjenforening med ekskjæresten.

- Vi har ingen kontakt, og vi lever hver våre liv nå. Jeg har vært gift med både Kerry Katona og Vouge Williams, og jeg prater ikke med dem heller. Hvorfor skulle jeg prate med guttene, og omgås dem nå?

Angrer ikke

Til Closer Magazine, gjengitt av det svenske kjendisnettstedet Hänt, har McFadden også uttalt at han ikke angrer på at han forlot bandet i 2005.

- For min del var det bare en jobb, og jeg har ikke angret etter at jeg forlot dem. For meg handler det om valg jeg gjør i livet, valg som leder meg til der jeg er i dag, og jeg har aldri vært lykkeligere, fortalte han.

Selv om et comeback med bandet, som herjet på slutten av 90-tallet og starten på 2000-tallet, ikke frister for den irske 38-åringen, synes han likevel at det er bra at de andre guttene gjør et comeback med bandet.

- Jeg synes virkelig det er en god tanke at de møtes igjen for å spille i stede for å sitte hjemme og ikke gjøre noe. Da får de gjøre noe de elsker. Det er jo et fantastisk band, sa han.

Stor stadion-turné

Det var på Westlife sin hjemmeside og sosiale medier kontoer at de resterende boyband-medlemmene kunne bekrefte overfor fansen at de er tilbake.

Hvem som skal få besøk, og når bandet er tilbake med ny musikk er foreløpig ikke kunngjort. Guttene kunne imidlertid bekrefte at de planlegger en stor stadion-turné i løpet av 2019.

- Vi har savnet hverandre veldig, og vi har savnet det å stå på scenen sammen foran all fansen vår. Så vi ses snart, uttalte Shane Filan til The Sun.

- Nå har vi ny musikk vi ønsker å spre over hele verden. I tiden som har gått, har vi innsett hvor mye Westlife har betydd for både fansen og oss selv, la han til.

LES OGSÅ: Anna Anka hudfletter de andre Hollywood-fruene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer