GIR SEG SELV SYV POENG: Selv om Pamela Anderson har god selvtillitt angående kroppen sin, avslører hun at hun bare gir seg selv syv av ti poeng.- Jeg har alltid vært en syv. Jeg føler meg alminnelig, men med en super personlighet! Foto: All Over Press
GIR SEG SELV SYV POENG: Selv om Pamela Anderson har god selvtillitt angående kroppen sin, avslører hun at hun bare gir seg selv syv av ti poeng.- Jeg har alltid vært en syv. Jeg føler meg alminnelig, men med en super personlighet! Foto: All Over PressVis mer

- Jeg vil aldri slutte å kle av meg

42-åringen vil fortsette å se heit og deilig ut!

SEHER.NO: I 113 episoder mellom 1992 og 1997 reddet Pamela Anderson (42), kun ikledd den berømte lille røde badedrakten, liv i suksesserien Baywatch.

Nå 12 år etter at den siste episoden ble vist på TV og seks år etter den siste filmen, ser "Baywatch"-stjernen fortsatt flott ut, og hun har ingen intensjoner om å skjule det!

- Jeg tror jeg aldri kommer til å slutte å kle av meg. Jeg vil fortsatt se heit og deilig ut! Noen ganger tar jeg bare på meg en bikini, og kjører guttene til skolen. Det er så kjedelig når folk prøver å kle seg så trendy hele tiden, sier Pamela til Mirror.

Pamela ble plukket ut blant publikum under en fotballkamp, og fikk modellkontrakt. Hun hadde sitt første Playboy-cover i 1989.

- Ting har skjedd siden da, men jeg har fremdeles ikke forsvunnet. Det er fantastisk, jeg jobber fremdeles! Det er et mirakel. Jeg  har bare gjort som jeg føler for hele veien.

Pamela har to sønner, Brandon (13) og Dylan (11), og hun prøver å ikke bekymre seg for hvordan kritikken mot henne kan på virke dem.

- Jeg har utviklet en ganske tykk hud etter hvert. Nå som barna mine er eldre, må jeg lære dem å ha det og. Det er mye som er vanskelig å forklare, som at bildet andre har av meg, er nettopp det, bare et bilde. De har måttet forsvare meg og faren deres, Tommy Lee, mange ganger. Selv om jeg er dekt av glitter, betyr ikke det at jeg er en dårlig mor!

Selv om Pamela har god selvtillitt angående kroppen sin, avslører hun at hun bare gir seg selv syv av ti poeng.

- Jeg har alltid vært en syv. Jeg føler meg alminnelig, men med en super personlighet!

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hånes for kjolesplitt