VENTER FORTSATT PÅ LØNN: Kim Fairchild sier til VG at hun fortsatt venter på lønnen Jarl Goli skylder henne etter at hun deltok i hans sommershow i Stavern i  2013. Her er de fotografert i forbindelse med showet. Foto: Tore Skaar, Se og Hør
VENTER FORTSATT PÅ LØNN: Kim Fairchild sier til VG at hun fortsatt venter på lønnen Jarl Goli skylder henne etter at hun deltok i hans sommershow i Stavern i 2013. Her er de fotografert i forbindelse med showet. Foto: Tore Skaar, Se og HørVis mer

- Jeg vil aldri se Jarl Goli igjen

Flere artister og skuespillere venter fortsatt på lønnen sin ett år etter Golis show-fiasko i Stavern.

SEOGHØR.NO: I fjor sommer opplevde artist og skuespiller Jarl Goli (57) tidenes nedtur da han ble nødt til å avlyse sommershowet «Med sexbomber på bakrommet» i Stavern etter kun fem glissent besøkte forestillnger.

Ett år senere har «Portveien 2»-stjernen ennå ikke betalt ut lønn til mange av showets deltakere, skriver VG. Blant de Goli skylder penger er sangeren Kim Fairchild, som ifølge Østlandsposten reddet publikums opplevelse av den «»surrete» forestillingen.

INGEN DANS PÅ ROSER: Goli deltok i «Skal vi danse» på TV 2 i fjor høst med Alexandra Kakurina. Foto: FameFlynet Norway
INGEN DANS PÅ ROSER: Goli deltok i «Skal vi danse» på TV 2 i fjor høst med Alexandra Kakurina. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

- Jeg trakk meg fra showet fordi jeg så at det gikk galt, jeg hadde ikke råd til å være med lenger. Nå har jeg tenkt å glemme Jarl Goli. Jeg vil aldri høre eller se noe fra ham igjen, sier Fairchild til VG, og hevder at Goli skylder henne nærmere 70 000 kroner.

Siden Fairchild trakk seg i løpet av tiden i Stavern, hevder Goli at Fairchild brøt avtalen deres og dermed ikke kan kreve mer enn 30 000 kroner. Han sier til VG at han allerede har overført flere avdrag til henne, mens Fairchild hevder at avdragene stoppet etter et par utbetalinger.

Får ikke full lønn

Både et par skuespillere og musikere, samt en fotograf skal heller ikke ha fått lønn fra Jarl Goli. Den tidligere «Skal vi danse»-deltakeren skal ha hatt en muntlig avtale med de ulike deltakerne.

57-åringen hadde opprinnelig planer om å la forestillingen leve «videre i nye former utover høsten og vinteren», slik han erklærte i en pressemelding da showet ble avlyst i fjor sommer. Dette ble imidlertid ikke noe av, og Goli sier til VG at han legger seg «fullstendig flat for den situasjonen som har oppstått».

- Jeg lover at alle skal få penger for den innsatsen de la ned - men de kan ikke få det beløpet de ble forespeilet på forhånd, uttaler Goli til VG.

LES OGSÅ: Vil kjempe for å unngå sisteplass