BEBREIDER SEG SELV: Stephen Gately etterlot seg partneren Andy Cowles, som han giftet seg med for tre år siden. Andy er ikke i tvil om at dødsfallet var hans skyld. Foto: All Over Press
BEBREIDER SEG SELV: Stephen Gately etterlot seg partneren Andy Cowles, som han giftet seg med for tre år siden. Andy er ikke i tvil om at dødsfallet var hans skyld. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg vil aldri kunne tilgi meg selv

"Boyzone"-stjernens kjæreste fortviler...

SEHER.NO: Stephen Gatelys død kunne vært unngått. Det er hans kjæreste Andrew Cowles ikke i tvil om. Han bebreider seg selv for dødsfallet.

- Jeg vil aldri kunne tilgi meg selv for dette. Han døde og jeg kunne ikke hjelpe ham, forteller Andrew Cowles ifølge Daily Mirror.

Og:

- Jeg føler at mitt liv er slutt!

Selv om Gatelys kollegaer fra boybandet "Boyzone" har forsøkt å berolige Cowles, klarer han ikke tilgi seg selv.

 Andrew Cowles lå på soverommet og fikk ikke med seg at hans kjæreste holdt på å dø av sitt eget oppkast i stuen.

- Vi var ikke så fulle en gang! Vi har hatt villere fyllekuler hjemme i Dublin. Så jeg forstår det ikke. Det som gjør mest vondt er at har var i rommet ved siden av, og jeg visste ikke en gang at han var i ferd med å forsvinne mellom fingrene på meg. Hadde jeg bare sjekket, sier Cowles.

Det var Georgi Petrov, som var sammen med de to, som fant Stephen Gately og tilkalte ambulanse.

- Det er fryktelig. Jeg er i sjokk og har ikke sovet på dagevis, sier Georgi Petrov Dochev, som ikke ønsker å utdype hva han gjorde i leiligheten.

Har du et kjendistips? Tips oss seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Våkn opp, våkn opp